Laddar...
Varumärke: TACX

Tacx T2900s Flux S Smart Trainer

EAN 8714895058726
Art Nr T2900S.61
Stock status
Finns få i lager
Reapris 7 799,00 kr Ordinarie pris 8 649,00 kr
Tacx Flux S Smart är en kompakt och realistisk cykeltrainer med direct drive. Modellen är en utveckling av den tidigare populära Flux. Smart-elektroniken och det tunga svänghjulet (7 kg) gör att du få mycket bra känsla och respons när motståndet regleras. Den höga svänghjulseffekten på 23 kg ger en mycket realistisk cykelkänsla och det är mycket viktigt för att träningen ska bli rolig.

Direct Drive
Direct Drive innebär att cykeln driver direkt på trainern istället för via däck och rulle som en traditionell trainer. Det ger en mycket bättre känsla och mindre slitage samtidigt som den snabbare växlar i motstånd på en sträckning med varierande lutning. Ljudet som trainern ger ifrån sig när du kör är betydligt lägre än på en traditionell trainer. Detta gör att du kan köra hårt utan att störa familjen och grannarna.

Uppkopplad
ANT+ och Bluetooth Smart gör att Flux S kan kopplas ihop med smartphones och plattor och sedan styras via tredjepartsappar så som Tacx, Zwift och Trainerrroad. Via dessa smarta tjänster har du stora möjligheter att utveckla dig själv och din träning, tävla mot andra live och köra olika banor. Allt detta kommer göra att inomhussäsongen känns lite kortare och effektivare.

En riktigt grym trainer för dig som vill ha något av det bästa.

- Mjukvaror: Fungerar med Tacx appar och tredje parts appar. PC mjukvara möjligt via uppgradering.
- Direct drive motstånd
- Realistisk lutning 10%
- Max motstånd (10 s) 1500 W
- Svänghjulseffekt 23 kg
- ANT+ och Bluetooth Smart
- Noggrannhet i i effektmätning +/- 3%
- Kompatibel med lång bakväxel


Testa trainers i butiken (Teststationerna har vi framme från september till sista januari)
Kika in till oss i butiken och testa. Vi har teststationer från Tacx och Wahoo uppkopplade på Zwift.


Frakt och hemkörning
Trainern väger mer än 20kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery som kör paketet hela vägen hem till dig för 400:-
Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.