Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized S-Works Tarmac SL8 Ramset Gloss White

EAN -
Art Nr -
68 999,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Inget är snabbare än nya Tarmac SL8, tack vare en kombination av aerodynamik, låg vikt och kvalitet på körupplevelse som man tidigare trott var omöjlig. Efter åtta generationer och 20 års utvecklande är den mer än den snabbaste Tarmac-modellen någonsin - det är världens snabbaste racercykel.

Endast aerodynamik eller låg vikt vinner inga lopp - hastighet är det som räknas; att leverera sådana hastigheter kräver en kompromisslös kombination av aerodynamik, låg vikt, styvhet och följsamhet allt i ett. Genom komplex simulering med realtidsdata vet vårt Ride Science-team att Tarmac SL8 är den snabbaste racercykeln på de stora banorna- 16,6 sekunder snabbare över 40 km, 128 sekunder snabbare över Milan San Remo, 20 sekunder över legendariska Tourmalet-klättringen.

- AERO I ALLT: Vi gör det aero där det räknas, inte bara där det ser bra ut och i och med det har vi skapat vår mest aerodynamiska landsvägscykel någonsin. Ja, den är mer aero än Venge. Ren luft optimeras för maximal fördel med Tarmacs nya noskon. Genom att flytta bak styrröret kunde den luftbrytande delen på huvudröret göras skarpare

- MINIMAL VIKT, MAXIMAL FART: Vi tog lärdomarna från Aethos för att kunna byggas enligt UCI-minimum med full aero-setup. Teamet levererade och levererade stort. En ram som vägde 685 gram, 15 % lättare än Tarmac SL7 och lättare än något annat på världstouren*. Med låg vikt som prioritet i underröret, sadelröret och bakdelen applicerade vi lärdomarna från Aethos. Ramens form bär belastning så effektivt att extra kolfiberlager för styvhet inte behövs.

- OTROLIGT SNABB, FANTASTISKT BEKVÄM: Med stora förbättringar i styvhet-till-vikt-förhållandet (33 % jämfört med SL7), tar Tarmac SL8 legendarisk styrning, aggressiv respons och VM-beprövad geometri till en ny nivå. Den här cykeln är styvare i pedalerna, mer precis i styret och kombinerar det med en följsamhet i sadeln som lägger ribban högre än någonsin för racercykelkomfort. Vår approach Rider-First Engineered ger alla cyklister oavsett storlek samma oöverträffade körupplevelse och hantering. Tarmac SL8 är 6 % mer följsam i sadeln, svävar över asfalten och dyker in i kurvorna med en smidig och balanserad känsla som är unik i racercykelvärlden. Tarmacs beprövade geometri och 32 mm däckfrigång är identiska med SL7:ans och ser till att du enkelt kan köra på däck med större volym om du vill och behöver.

- 68 mm gängat vevlager, flat mount skivbromsar och skarvlös integrering - S-Works Tarmac SL8 ramset är en ultimat start på ditt drömprojekt.


Ram: S-Works Tarmac SL8 FACT 12r Carbon, Rider First Engineered?, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc. 685g frame
Framgaffel: S-Works FACT 12r Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Styrstam: Tarmac integrated stem, 6-degree
Sadelstolpe: S-Works Tarmac SL8 Carbon seat post, FACT Carbon, 15mm offset


Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller.

Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Specialized erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge av just din drömcykel.
Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel.