08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized S-Works Power Carbon Sadel

3 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Det här är en superlätt och styv sadel med stomme och räls i FACT kolfiber som har alla de funktioner du vill ha. Body Geometry utskärning tillsammans med rätt bredd (143mm eller 155mm) ser till att du får maximal komfort i alla lägen. Rätt bredd och utskärning borgar för att blodflödet inte stryps och man slipper domningar i alla positioner på cykeln. S-Works Power är en perfekt herr- och damsadel för den som inte vill kompromissa med vikt och funktion.

- Body Geometry design för ökat blodflöde hos både män och kvinnor
- FACT kolfiberstomme
- FACT kolfiberräls
- Superlätt PU-stoppning för maximal komfort
- Level 1 stoppning för bästa kontakt med sadeln
- SWAT kompatibel
- Vikt 143 mm ca 159 g och 155 mm ca 161 g


Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla Body Geometry-loggan som sitter på alla dessa produkter.