08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Power Expert Sadel

1 729 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Power är det senaste tillskottet inom sadlar från den amerikanska jätten. Denna något okonventionella sadel riktar sig mot landsvägscyklister som älskar att spendera mycket tid i bocken. Formen är rejält kurvad för att erbjuda maximalt stöd i en framåtroterad, aerodynamisk och aggressiv position på sadeln och har en riktigt generös utskärning som ser till att domningar och obehag i nedre regionerna aldrig gör sin närvaro hörd.

Den annorlunda utformningen är anpassad för att fungera för både killar och tjejer och vi som har provat sadeln instämmer över hur komfortabel den är. Många gillar att den är förhållandevis smal i nosen, men ändå utskuren, och upplever att det inte finns något överflödigt material som stör benen samtidigt som man klarar av att ligga lågt i bocken under långa stunder utan att bekymra sig över komforten.

Specialized Power är ett spännande tillskott som ger ambitiösa tjejer och killar en sadel som hjälper till att öka prestanda på cykeln utan att kompromissa med komfort.

- För aggressiv sittställning
- Svart
- Dam/Herr
- Titan rails
- Kolfiberförstärkt skal
- 143 mm / 233 g
- 155 mm / 235 g
- 168 mm / 238 gSpecialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.