Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Crux Rival XPLR AXS Custombyggd Gravelcykel

EAN -
Art Nr -
Stock status
Kontakta oss för leveranstid
66 603,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Löjligt lätta Crux med SRAM Rival AXS. Ett raceredo kort som spelar stort på grusracet, shoprundan och helgäventyret. Just detta custom-förslag är fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity i sällskap med högpresterande styre, styrstam och sadelstolpe. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

Crux är inspirerat av Aethos och med en historik av vinnande cx-koncept i sitt DNA pekar resulatet på ett stjärnskott av racig karaktär. Här får du en kvick, kapabel och livlig ram som inte tvekar en sekund i kurvor och ojämnheter. Ramens lätta och genialt runda rör svarar med detsamma och absorberar samtidigt effktivt underlaget för en följsam upplevelse. Avgörande drag som förmedlar en otrolig känsla och därtill håller dig fräsch på längre turer.

Med focus på känsla och lättvikt lägger sig Crux på topp med dess otroliga 825gram ramset repektive minimala 725gram för S-Works. Framtagen med FACT 10r kolfiber och ett enastående utrymme för däck upp till 47mm vilket ger dig alla möjligheter att anpassa ditt däckval till gruset och stigen, lera som snustorrt. Tillverkad med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla. Fästen för tre flaskhållare breddar Crux karaktär ytterligare och tillåter för exemplarisk vätsketillförsel alternativt tar ett rejält tag om reservdels-flaskan undertill.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombygge och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller med klubbkompisarna som gäller.

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier smidigt medhavande extra i fickan. Shimano bjuder på en blixtsnabb elektronisk grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så finns klockrena alternativ även där. För stökigare underlag svarar Shimano med GRX och SRAM med XPLR för gravelcyklisten med höga krav i tuff varierande terräng. Satellitreglage, dropperpost, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

Hör av dig till oss
Vid funderingar eller önskat custombygge kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: Crux FACT 10r Carbon, Rider First Engineered, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: SRAM Rival AXS 1x12-delat
Vevparti: SRAM Rival AXS Single
Vevlager: SRAM DUB BSA
Bakväxel: SRAM Rival XPLR AXS 12-delad
Framväxel: Ingen
Bromsar: SRAM Rival AXS
Kassett: SRAM Rival XPLR
Kedja: SRAM Rival
Hjul: Deda Gera Gravel Alu
Däck: Pirelli Cinturato Gravel
Styre: Deda Zero 100 Gravel
Styrstam: Deda Zero 100
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Deda Zero 100 Alu
Styrlinda: Deda

Cykeln på bilderna har inte denna spec!
 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.