Laddar...
Varumärke: SHIMANO

Shimano RC902 S-Phyre Cykelskor Racer Svart

EAN -
Art Nr -
Reapris 2 679,00 kr Ordinarie pris 3 999,00 kr
Shimano har tagit RC902 S-Phyre toppskon till en ny nivå när det gäller passform och prestanda. Den bredare tåboxen, styva sulan och känslan runt foten som 360° Surround Wrapping-ovandelen ger är fantastisk. RC902 ger dig verkligen känslan av att vara ett med cykeln. Varje del av skon är perfekt avvägd för att ge dig maximal effekt och komfort i alla situationer. RC902 är för tävlingscyklisten eller finsmakaren som vill ha ut bästa prestanda och optimal komfort för långa hårda dagar i sadeln.


Yttersula
Yttersulan är tillverkad i kolfiber för maximal styvhet på rätt ställe och låg vikt. Via Dynalast design ser Shimano till att effektivisera din tramprörelse. Formen på sulan spelar nämligen en stor roll i hur effektiv du blir i ditt rundtramp och rätt form ser till att avlasta dina muskler på rätt sätt i uppåtrörelsen. Dynalast konstruktionen på sulan ser till att motståndet i uppåtrörelsen minskas med 5% jämfört med en traditionell design. Sulan har också låg stack height vilket gör att din fot hamnar närmare pedalen. Allt detta gör att S-Phyre får en oöverträffad och effektiv kraftöverföring med mycket bra stabilitet.

Ovandel
Den helt nya 360° Surround Wrap-ovandelen ger perfekt känsla runt foten. Bra stöd och en omslutande känsla utan obekväma tryckpunkter. RC902 S-Phyre är optimerad för bästa passform, styvhet, följsamhet och ventilation. Tillverkad i syntetläder och förstärkt mesh.

Hälkappa
RC902 sitter tightare över hälen än tidigare modeller från Shimano. Två stycken gummiklädda kuddar ger perfekt hälgrepp och Anti-Twist Stabilizer ökar styvheten och hjälper dig att få ner all kraft i pedalerna.

Prestanda
Shimano S-Phyre har allt du behöver för att prestera. En styv effektiv suldesign med en ovandel som har oslagbar passform och aerodynamik. Söker du en racersko utan kompromisser så har du hittat rätt.- Sula och ovandel är designade som en enhet för bättre passform, stabilitet och kraftöverföring
- 360° surround wrapping
- Dynalast design effektiviserar din tramprörelse och spar energi
- Låg stack height
- Stiffness index 12
- Hälkappa med ökad komfort och tightare passform
- 2 st Boa Li2-spännen med förbättrad microjustering
- Effektiv ventilation och dränage av vatten
- Vikt: 236 gram (strl:42)
- Svart


Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

Shimano Storleksguide