08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano Dura-Ace Di2 ST-R9270 / BR-R9270 Skivbromsset

6 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Shimano Dura-Ace Di2 R9270 12-delad skivbromsset överträffar sin redan perfekta föregående modell med hästlängder. Här presenteras reglage som speglar proffsens input samt funktion och teknik i världsklass. De trådlösa reglagen går på knappbatteri och kommunicerar med gruppens bakväxel som nu är mastern i sällskapet. Reglagens förbättrade ergonomi stärker en ytterligare aerodynamisk position genom dess snävare, högre och något längre profil. En stabilitet som medger extra kontroll och självförtroende och därmed förstärker din prestation. Portar för frivillig kabeldragning finns givetvis för en fördubbling av batteritid samt möjlighet till satellitknappar och dylikt.

Bromsreglagen är utrustade med Servo Wave-teknologi som etablerar en snabbare reaktion tidigare vid bromshandtagets rörelse för att kvickt få beläggen i stopposition. Väl där och djupare i bromsrörelsen sätts en mindre mängd hydraulik i rörelse för full kontroll över bromsens beteende. Detta resulterar i en oslagbar känsla, precision och stoppkraft. Beläggens position har även vidgats med 10% för att ge ytterligare utrymme och betydligt minska risken för diskskrap. En serviceport och ventil har etablerats på bromsokets sida för smidigare luftning vid servicetillfällen. Skillnaden mellan Dura-Ace och Ultegra är dess yttre material och därmed skiljande konstruktion som resulterar i diverse vikt och värde. Dura-Ace bromsok är gjutet i en enda del och dess bakre ok väger in på endast 110g.


- Dura-Ace Di2 R9270 12-delad skivbromsset
- Hydraulisk
- Trådlösa reglage
- Ett CR1632 knappbatteri i vardera reglage
- Ergonomi och funktion i världsklass
- Justerbart reach
- Kompatibel med Shimano 12-delade grupper
- Kompatibel med EW300 Di2-kabel
- Har portar för frivillig kabeldragning och därmed fördubbla batteritiden
- Portar för satellitknappar och dylikt
- Servo Wave-teknologi
- Konstruerat bromsok i en enda del (MONO-BODY)
- Vikt bromsok 230g (paret), reglage 350g (paret)

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.