Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Fast Trak GRID 2Bliss 29x2.6 MTB Cykeldäck

EAN 888818407026
Art Nr 00119-4011
Stock status
Finns få i lager
Reapris 385,00 kr Ordinarie pris 549,00 kr
Fast Trak är ett perfekt mountainbikedäck för dig som cyklar XC och långlopp tack vare sin allsidighet. Lagom mönster som ger bra grepp i de flesta förhållanden och dessutom erbjuder ett lågt rullmotstånd. Gridstommen innebär förstärkta sidoväggar för ett stabilare däck kombinerat med mer punkteringsskydd. Slanglöskompatibel för att ytterligare förbättra däckets egenskaper och dessutom minimera risken för genomslagspunktering. Ett riktigt bra däck för dig som vill cykla snabbt.


- Grid stomme som gör däcket stabilare och tåligare i sidoväggarna
- Vikbart
- Gripton gummi
- 2bliss ready, går att köra slanglöst
- Vikt ca 845 g
- 29x2.6


För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stomme för absolut lägsta vikt och rullmotstånd. Bestående av 120 TPI för oslagbar följsamhet och känsla. Det ultimata lättviktsdäcket för racing.

CONTROL
- Control erbjuds i samma utförande som S-Works men med 60 TPI. Därav en något tjockare stomme som resulterar i ett högt presterande lättviktsdäck med extra skydd mot skärsår.

GRID
- En stomme för lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control) alternativt om du föredrar en stabilare stomme för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna.

GRID TRAIL
- Grid Trail-stommen är styv för bästa kontroll vid lågt däcktryck samt medför ett ytterligare förstärkt punkteringsskydd. Perfekt för aggressiva stigar då däcket erbjuder 15% bättre skydd mot snake bite och hela 30% bättre punkteringsskydd gentemot GRID.

GRID GRAVITY
- Däcket framtaget för enduro och downhill. Med dubbla lager cord tillsammans med ett extra lager gummi längst sidoväggarna får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästintill samma rullegenskaper som Grid Trail.

GRIPTON T5/T7/T9
- Gripton står för Specializeds egna gummiblandning. Ett grymt recept optimerat för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter. För att anpassa däcket ytterligare och skräddarsy dess egenskaper erbjuder Specialized Gripton T5, T7 eller T9. T5 är den hårdaste gummiblandningen med absolut snabbast rull medan T7 är en balanserad blandning för dig som prioriterar grymt fäste men med lite bättre slitstyrka. T9 är den absolut mjukaste blandningen och ger ett extremt bra grepp i alla situationer och temperaturer.