Laddar...
Varumärke: GARMIN

Garmin ForeRunner 955 GPS Pulsklocka Svart

EAN 753759297060
Art Nr 010-02638-30
Stock status
På väg in
Reapris 5 399,00 kr Ordinarie pris 6 249,00 kr
Garmin Forerunner-serien står för fullspäckad sportklocka i ett slimmat format för förstklassig prestation utan att hålla dig tillbaka. En superlätt klocka du knappt märker av men utrustad med allt du kan tänkas behöva. Nya Forerunner 955 är äntligen här med klockrena funktioner och egenskaper som bara ser möjligheter. Erbjuds även i Solar-variant för solskensäventyraren som kräver lite mer av den redan imponerade batteritiden.

Garmin Forerunner 955
Nytt för denna generation är bland annat ännu noggrannare platsavläsning genom Multi-band GNSS-teknologi som effektivare kommunicerar i avlägsen mark och genom tätare skogar. Allt för att bibehålla kontakt och försäkra kommunikation även på det mest avlägsna skogspartiet. Varumärket har sedan länge varit världsledande i navigering och som GPS-enhet och nya Forerunner 955 lever verkligen upp till bevis.

Givetvis försedd med banbrytande batterikapacitet för maximal förbrukning i alla tänkbara situationer. Upp till 15 dagars batteritid i smartwatch-läge alternativt 42 timmar i GPS-läge utan musik. Vid GNSS-platsavläsning konsumeras mer energi men varför inte kompensera med Forerunner 955 Solar som genom solenergiladdning ger upp till 7 timmar utöver i GPS-läge, alternativt fem extra dagar i smartwatch-läge. Klockrent för dig, ditt äventyr och miljön.

Med Garmin Forerunner 955 hittar du som lokalbefolkningen varesig det gäller cykel eller löpning som gäller. Förfinad Garmin världskarta som specificerar underlag och tipsar om de mest populära landsvägar och stigar. Du kan nu även söka på POIs (Points Of Interests) under träningspasset för att optimera äventyret och inte missa guldkorn.

Enkel konfiguration låter dig packa upp enheten ur kartongen och vara igång på nolltid. Enheten kommunicerar med din smartphone via Garmin Connect och fungerar sömlöst med exempelvis Garmin Varia radar, Garmin Rally effektpedaler samt Garmin pulsband. Givetvis tar Forerunner med geniala egenskaper från förgående generation som exempelvis möjlighet till lagring av musik i klockan, betalning via Garmin Pay, lättnavigerade kartor samt pulsmätning från vristen under vattnet. Garmin Forerunner 955 är en grym smartklocka som verkligen har allt och lite till och bara ser möjligheter.

Ta med dig musiken
Ta med dig din favoritmusik när du är på språng. Synkronisera dina noga skapade spellistor från utvalda premiumstreamingstjänster som Deezer, Spotify med fler med klockan och lyssna reklamfritt. Du kan lagra upp till 2000 låtar direkt i klockan och överföra musik från ditt eget datorbibliotek. Köa upp en favoritspellista så att du enkelt kan lyssna via hörlurar med Bluetooth.

Maximera din prestation
Forerunner 955 registrerar dina prestationer och erbjuder även personliga insikter så att du kan träna smartare, inte hårdare. Smartwatchen registrerar ditt VO2 Max och justerar värdet baserat på värme och höjd. Träningsstatus utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Se hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerobisk träningseffekt feedback. Återhämtningstiden hjälper dig att maximera fördelarna med dina ansträngningar genom att förutse när du är redo för nästa tuffa utmaning. Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik. Dessutom har Forerunner 955 möjlighet att sortera din träningsbelastningsfokus från din senaste träningshistorik i olika kategorier baserat på aktivitetsstruktur och intensitet.

Ett enklare sätt att betala
Smartwatchen Forerunner 955 med GPS har Garmin Pay, så att du kan betala för köp med klockan. Du kan använda den i princip överallt där du kan trycka ditt kort för att betala. Nu kan du lämna plånboken hemma utan att missa den där fikan med gänget efter träningen. Det är bara att blippa så är det klart.

Kartor på handleden
Oavsett om du springer längs stadens gator eller cyklar stig har Forerunner 955 inbyggda kartor som hjälper dig att hålla dig på rätt spår. En förinläst karta i fullfärg ingår, med kartdata optimerade för navigering och spårning med en enda blick på handleden. Enheten har även Trendline-ruttdragning efter popularitet, som använder miljarder kilometer Garmin Connect-data för att du ska kunna hitta och följa de bästa lederna och rutterna.

Håll dig uppkopplad och säker
Med Forerunner 955 kan du ge dig ut på ett träningspass utan att vara bortkopplad från omvärlden. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ta emot sms, se uppdateringar från sociala medier, e-post och annat direkt på handleden. Säkerhets- och spårningsfunktioner gör det enkelt att dela din plats med valda kontakter om du behöver hjälp manuellt eller automatiskt med inbyggd händelsedetektering.

Träningspass och träningsprogram
Oavsett om du tränar för ett maraton eller något ännu längre kan du skapa egna träningspass eller hämta kostnadsfria träningspass som synkroniseras direkt med klockan. Forerunner 955 har även stöd för anpassade träningsprogram från Garmin Coach adaptive training plans. Programmen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Det är ett säkert sätt att nå mållinjen. Som en del av ditt träningsprogram kan det till och med hjälpa dig att förutsäga din tävlingstid.

Analysera din löpform
Forerunner 955 har också de verktyg du behöver för att förbättra löpformen. Klockan mäter data som kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd. Dessa värden är nyckeln till att förstå din form, så att du kan få ut det bästa av varje löprunda och varje lopp. Forerunner 955 kan börja mäta de här mätvärdena när du lägger till en kompatibel pulsmätare eller den kompakta Running Dynamics Pod, som du snäpper fast direkt på bältet.

Löp, sprinta, simma, cykla, tri
Du kan enkelt variera dig tack vare inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inomhus/utomhus), cykling (inomhus/utomhus), simning (pool/öppet vatten), längdskidåkning, paddelsporter, terränglöpning, vandring, styrketräning och många fler. Forerunner 955 har till och med en automatisk multisportfunktion som gör att du kan växla mellan sporter med ett enda knapptryck för hårda träningspass samt duathlon/triathlonlopp.

Extrafunktioner
Forerunner 955 är fortfarande en enastående smartwatch för allt som händer mellan lopp och träningspass. Med aktivitetsmätning hela dagen håller du koll på steg och kalorier och du får även avancerad sömnregistrering. Forerunner 955 är kompatibel med Connect IQ där du kan hämta kostnadsfria appar, widgets och datafält. Kolla in appen Running Power där kan du se din löpkraft i realtid både under och efter löpturen.


- Glasets material: Corning® Gorilla® Glass DX
- Infattningens material: fiberförstärkt polymer
- Remmens material: silikon
- Enhetens storlek: 46.5 x 46.5 x 14.4mm
- Skärmstorlek: 33mm (diameter)
- 260x260 pixlar
- 52gram
- Vattenklassning: 5 ATM
- 32gb
- Bluetooth, ANT+ och Wifi
- Platsavläsning genom Multi-band GNSS-teknologi
- Garmin pay
- Pulsmätning
- Touchscreen
- Färgskärm
- Upp till 15 dagars batteritid (i smartwatch-läge)