Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Accessory Pocket 4,5l Styrväska

EAN 5060422140222
Art Nr AWF-0000-000
Stock status
Finns få i lager
699,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Expedition-Accessory Pocket kan du smidigt utöka din styrväskas volym med 4.5 liter. Extrafickan fästs med tre spännen ovanpå din nuvarande Apidura-styrväska och möjliggör smart förvaring som med enkelhet nås medan cykeln är i rull. En perfekt ficka för snacks, en varmare jacka eller en kamera.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 4.5 liter
- Vikt: 115 gram
- Mått: 20 x 27 x 8 cm (se även bilden ovan)
- Reflexdetaljer samt lampfäste
- Vattentät

OBS. Apidura Accessory Pocket fästs i Apiduras styrväska och kan inte monteras direkt på styret.


Tillv artnr: AWF-0000-000