Laddar...
Varumärke: KRYPTONITE

Kryptonite New York Standard Bygellås 9/10

EAN 720018002154
Art Nr KRY002154
Stock status
Finns få i lager
1 999,00 kr
Bygellås med hållare som passar i de flesta ramar. Ett rejält bygellås har en avskräckande effekt på tjuvarna och med Kryptonite New York Standard är det troligt att du slipper stöldförsöken helt. Når runt både cykel och till exempel en lyktstolpe.
Låset ger också hög säkerhet vid behov tack vare den 16 mm härdade och specialtillverkade Kryptoniumkedjan i kombination med dubbel låsmekanism. Plastmekanismen kring nyckelhålet ser till att skydda och hålla låscylindern fräsch över längre tid.

- Bygel i 16 mm härdat stål
- Tre rostfria stålnycklar - en med LED-lampa med utbytbart batteri
- Säkerhetsnivå 9/10
- Del av Kryptonites Anti-Theft Protection Policy

Kryptonite Stöldskydd

Vad är ATPO:
- ATPO är ett valfritt program där kunden MÅSTE registrera sig för att ta del av Kryptonites stöldskyddserbjudande.
- Om kunden är berättigad (baserat på programmets termer och villkor), kommer Kryptonite att ersätta kostnaden för din cykel exklusive moms och tillbehör enligt överensstämmelse med de specifika maximum beloppen listade i programmet eller överskridande belopp om det tillfaller.
- Nu tillgängligt för fler kunder världen över. Möjlighet till förlängning i upp till fem år!
- Täcker mer, upp till 4,500 euro (cykel)
- Registreringskostnaden från 9,99 dollar per år till 29,99 dollar för fem år! Högkvalitativa och Ultimata säkerhetsprodukter fortsätter att vara gratis under ett år.

Vill du läsa mer om ATPO, klicka här

För registrering klicka härKrav som gäller om din cykel skulle bli stulen med ett Kryptonite lås:
1. Rapportera stölden till polisen inom 72 timmar.
2. Kontakta Kryptonite inom sju dagar för att informera om stölden.
3. Är cykeln försäkrad kontakta ditt försäkringsbolag.
4. Spara de delar av låset som finns kvar på brottsplatsen (Kryptonite rekommenderar att du returnerar hela låset om det är tillgängligt), ta bild på delarna och inom 90 dagar skicka bilderna till Kryptonite. Kryptonite kommer sedan avgöra om de sparade låsdelarna ska skickas till Kryptonite för vidare utredning. Kryptonite kräver också att de får ta del av minst en av nycklarna till det gällande låset, kopia av polisrapporten, kvitto (kopia) på gällande lås, kvitto (kopia) på den stulna cykeln eller ett signerat och daterat utlåtande med angivet marknadsvärde på cykeln.
5. Har ovan angivna punkter inte genomförts efter 90 dagar efter stölden gäller inte Kryptonites Anti-Theft Protection Policy (ATPO).

Försäkringens begränsningar:
1. Gäller enbart: Bicycles, include e-bikes; however, this Offer shall not extend any coverage for loss of or damage to the e-bike battery. Powersport vehicles are limited to motorcycles, mopeds, scooters, personal watercraft, ATVs, UTVs and snowmobiles.
2. Gäller enbart i det landet som Kryptonite låset är registrerat i.
3. Gäller enbart på de cyklar som registrerats ihop med låset.