Laddar...
Varumärke: CERAMICSPEED

CeramicSpeed OSPW RS 5-Spoke Shimano 9250/8150 Växeltrissor Red

EAN 5711050125913
Art Nr 113487
Stock status
Beställningsvara, leveranstid 3-6 dagar
5 999,00 kr
CeramicSpeed OSPW (Oversized Pulley Wheel System) RS för Shimano 9250/8150-bakväxlar. I 5-Spoke-utförande för ultralätt konstruktion på minimala 84g i röd finish. CeramicSpeed OSPW minskar friktionen och effektiviserar med 2-5 watt för avgörande fördelar i både kraft och uthållighet. Tillverkningstekniken som CeramicSpeed använder sig av ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor med mycket längre livslängd.

Danska CeramicSpeed förknippas med prispallen, precision och effektivisering av viktiga watt genom deras geniala produkter som står för löjligt låg friktion och oerhört lång livslängd. Du har säkerligen sett deras Oversized Pulley Wheel System (OSPW) där bakväxelns rulltrissor är av ovanligt stor storlek. Ofta förkommande i fräna färger för att skryta lite extra om dess förmåga och det är med all rätt. Den geniala designen är inte bara uppbyggd kring förstklassiga material som bland annat kolfiber och keramiska lager utan här har danskarna verkligen tänk utanför boxen. För att undvika friktion och effektivisera kraftöverföring bör kedjans bana bestå av större och mjuka kurvor och undvika tvära svängar. Därav trissornas storlek som effektivt eliminerar friktion genom att minimera kedjelänkarnas rörelse. Att dra runt drivlinan kostar energi och med CeramicSpeed kan du minimera effektförlusten och spara viktiga watt.

Spara watt med CeramicSpeed
Med CeramicSpeed-lager i naven, bakväxeltrissor (OSPW-system), vevlager och UFO-kedja visar tester att du sparar mellan 10-16 watt jämfört med att använda standardlager. På en Ironman (180km) kapar du över 5 minuter och ännu mer om du väljer Aero-utförandet!

- CeramicSpeed OSPW (Oversized Pulley Wheel System) RS 5-Spoke
- OSPW står för världens effektivaste rulltrissosystem
- Extremt låg friktion och lång livslängd
- Minskar friktionen med 40% jämför med en traditionell drivlina
- Kompatibel med Shimano 9250/8150
- Kompatibel med upp till 34t
- Justerbar fjäderspänning
- CeramicSpeed Standard-lager
- 15ml flaska med CeramicSpeed-specifik lagerolja medföljer
- Handgjorda i Danmark
- 4 års garanti
- Röd