Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized S-Works Power Carbon Sadel

EAN -
Art Nr -
3 599,00 kr
S-Works Power är värstingsadeln från Specialized med klockren design konstruerad i de absolut bästa materialen. Denna något okonventionella sadel riktar sig i grunden mot landsvägscyklister som älskar att spendera mycket tid i bocken. Formen är rejält kurvad för att erbjuda maximalt stöd i en framåtroterad, aerodynamisk och aggressiv position och har en riktigt generös utskärning som ser till att domningar och obehag i nedre regionerna aldrig gör sin närvaro hörd.

Den annorlunda utformningen är anpassad för att fungera för både killar och tjejer och vi som har provat sadeln instämmer över hur komfortabel den är. Många gillar att den är förhållandevis smal i nosen men ändå utskuren och upplever att det inte finns något överflödigt material som stör. Samtidigt är den verkligen kapabel och ger förträfflig komfort under långa stunder i bockens aggressiva position. Sadelns undre del och rails består av kolfiber och resulterar i en styv, superlätt och absorberande karaktär. Kompatibel med Specializeds egna SWAT-system som tillåter smidig montering av exempelvis extraslang, kolsyrepatron eller ett multiverktyg.


- S-Works Power sadel
- För en aggressiv sittställning
- Body Geometry
- S-Works serien
- Ovala kolfiberrails (7x9mm)
- FACT kolfiberstomme
- SWAT-kompatibel
- Dam/Herr
- Svart
- 143mm - 159g
- 155mm - 161g


Specialized Body Geometry
Specialized har tagit fram ett brett sortiment av produkter specifikt framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort. Dessa produkter är märkta med Body Geometry och rör cyklistens samtliga kontaktpunkter - sadel, skor, handskar och byxor. Specialized Body Geometry är vetenskapligt framtagen genom modern forskning och speglar otroliga resultat och vinnande koncept genom både dess produkter och Retül Bikefit-program.