Laddar...

Favero Assioma Pro MX-2 Wattmätare Pedaler

EAN 705632189139
Art Nr 773-10-02
Stock status
I lager
8 899,00 kr
Favero Assioma Pro MX-2 effektpedaler med dubbelsidig mätning för gravel och MTB-cyklisten. En efterlängtad wattmätare framtagen genom noga konstruktion och testad av större delen av det italienska cykelfolket. Resultatet pekar på en perfekt och effektiv kraftmätare i ett kompakt och stryktåligt utförande med otrolig lättvikt, prestanda och känsla.

Assioma Pro MX-2-pedalerna mäter även kadens, kraftbalans mellan höger- och vänsterben samt cykeldynamik. Kommunikation sker via ANT+ och Bluetooth och har en batteritid på 60 timmar. Pedalernas inbyggda batteri laddas därefter smidigt upp med magnetisk laddsladd och därmed utan port. Genial lösning som bidrar till ytterligare vattentäthet. Pedalerna mäter kraften inom ±1% exakthet och kompenserar effektivt och automatiskt vid temperaturskillnader. Kompatibel med både rund och oval klinga och stryktåligt anpassad för stökig grus och stig. Därmed en riktigt pålitlig kraftpedal som tar den seriöse cyklistens träning till helt nya nivåer.


- Favero Assioma Pro MX-2
- Dubbelsidig effektmätare
- Visar kraft-balans L/R
- Inbyggd kadensmätare
- ANT+ och Bluetooth
- Q-factor: 53mm
- Stack height: 11.2mm
- SPD-infästning, klossar ingår
- Kompatibel med Shimano SPD-kloss (SM-SH51)
- Mäter med en precision på ±1%
- 60h batteritid
- Laddningsbara inbyggda batterier
- Magnetisk laddsladd
- Aktiv temperaturkompensation
- Vattentät IP67
- Kompatibel med ovala klingor
- Vikt: 191,4g/pedal
- Två års garanti
- Made in Italy


Favero Electronics
Favero Electronics har över 30 års erfarenhet av att designa och tillverka elektronisk sportutrustning. Huvudinriktningen har varit elektroniska resultattavlor och tidtagningsutrustning. Med kunskap inom elektronik och en vilja att utvecklas och skapa nya produkter tog man så klivet in i cykelsporten med pedaler för wattmätning. Faveros pedaler blev omgående en succé med sin exakta mätning och höga kvalité.

Mer information och intressan läsning: Faveros tekniska blog