Laddar...
Varumärke: OPEN TESTBIKES

Open U.P. Shimano GRX Di2 Testbike Grön-Medium

EAN -
Art Nr -
Stock status
Finns få i lager
60 799,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Testa eller hyr denna cykel. Detta ex ingår i vår demoflotta och kan provas utan kostnad under verkliga förhållanden på väg och i skog.
(Vill du låna våra democyklar under en längre tid så går det bra att hyra)

Vi har byggt ihop denna OPEN U.P. med Shimano GRX Di2 komponenter och har olika uppsättningar hjul till den. Om du vill köra tuffa grusvägar så funkar 650b hjulen bra eller om du vill köra endast landsväg så byter vi till 700c-hjul....vilket som passar dig bäst. Vi har U.P. i alla storlekar.

För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 


Ram: OPEN U.P kolfiber (1040g, storlek M)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber (390g)
Växelreglage: Shimano GRX RX815 Di2
Vevparti: Shimano GRX FC-RX810-2 48/31T
Bakväxel: Shimano GRX RD-RX815 Di2
Framväxel: Shimano GRXFD-RX815 Di2
Bromsar: Shimano GRX BR-RX810
Kassett: Shimano Ultegra R8000 11-32 11d
Kedja: Shimano HG-701 11d
Hjul: Shimano GRX RX570 (700c alternativt 650b)
Däck: WTB Riddler 700x37mm, WTB Horizon 650x47mm eller WTB Venture 650x47mm
Styre: Pro PLT Discover
Styrstam: Pro PLT Discover
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Pro Vibe Kolfiber
Styrlinda: Deda
Färg: Grön
Storlek: Medium
Pedaler: SPD, SPD-SL eller plattformspedalerMer info om Open U.P.
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina Gravel maskiner. Bakom märket ligger Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha 700c eller 650b? En eller två klingor? Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller uppför Hammarbybacken som gäller. Vill du ta steget längre och göra din Open ännu mer unik så finns alla Openramar att välja som RTP (Ready to paint). Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt Open-specifikation för just din drömcykel.

Plats för breda däck
Den nya Open U.P. ramen är byggd för att upplevas på ungefär samma sätt oavsett vilken typ av hjulstorlek och däckbredd som du använder. Allra bredast däck kan man använda med hjulstorleken 650b, då får 2,1 tum breda däck plats. Med större fälgar på 700c så kan man ha hela 40 millimeter breda däck utan någon större skillnad i geometri.

Q-faktor
Genom att sänka infästningspunkten för höger kedjestag så är det också möjligt att använda vevpartier med låg q-faktor, Vroomen har tänkt på allt. Både ram och gaffel är tillverkade i kolfiber och tekniken som kallas TRCinTRS innebär att Open har använt olika typer av carbon för att varje del av ramen ska vara optimalt byggd för den typ av belastning den ska utsättas för. Rätt fiber på rätt plats.

Komfort
Sadelstagen är konstruerade för att dämpa de värsta vibrationerna och samtidigt ha hög vridstyvhet i sidled. Alla vajrar är dragna inuti ramen, det blir inte bara snyggare utan det skyddar också vajern från smuts och eliminerar risken att fastna i buskar och annat jobbigt du cyklar förbi på ditt äventyr.

Genomgående axlar
ThruThread är Opens egenutvecklade genomgående bakaxel som har integrerat växelörat i designen och på så sätt lyckats bygga en genomgående 12 mm grov axel som totalt sett blir lättare än en snabbkoppling. Den U-formade Open-gaffeln med genomgående 12 millimeters kolfiberaxel är lätt, styv och konstruerad för att du ska kunna använda dig av flatmount bromsar utan adapter.

Gravel
Ska du bygga en lyxig äventyrsmaskin så är det här ett riktigt bra val. Ska du bygga en riktigt mångsidig landsvägscykel så är det också ett bra val, med 28 mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan. Det som kallas för Gravel är egentligen bara otroligt användbara cyklar. Byt däck och upptäck helt nya egenskaper. Med den nya Open U.P. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan och korsa en kontinent däremellan. Ramen väger 1040 gram.