Laddar...
Varumärke: CERAMICSPEED

CeramicSpeed PF30 OSBB Vevlager Shimano

EAN -
Art Nr -
2 999,00 kr
CeramicSpeed OSBB vevlager. Gjort för vevpartier med 24 millimeters axel som Shimano och passar Specialized smalare 62mm breda vevlagerhylsa. Hylsan är 46mm precis som ett vanligt Pressfit 30 men är alltså smalare på Specialized OSBB-ramar.

Med CeramicSpeeds kullager minskar friktion och livslängden ökar. Tekniken som används ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor. Precisionen i tillverkningsprocessen är utan konkurrens och många professionella cyklister drar nytta av CeramicSpeeds låga friktion, även om det ibland står något annat i sponsoravtalet. Ska du optimera din cykel är lägre friktion ett bra steg på vägen.

Alla CeramicSpeeds vevlager finns i två varianter, både Coated och Standard. I lager som heter coated är även lagerbanan behandlad för att bli lika jämn och hård som kulorna är i alla CeramicSpeeds lager. Coated är alltså minimalt med friktion för att helt eliminera alla ursäkter. Med coated får du halva friktionen jämfört med standard. Ett vanligt vevlager bjuder på fyra gånger så mycket motstånd.

CeramicSpeed behöver ingen ytterligare presentation - världens bästa lager, tillverkade för hand i Danmark. Keramiska lager har mycket mindre friktion än traditionella och dessutom längre livslängd. Uppbackat av 6 års garanti på coated och 4 års garanti på standard.