Laddar...
Varumärke: CANNONDALE

Cannondale Topstone Carbon 3 Gravelcykel CRB

EAN -
Art Nr -
38 999,00 kr
Topstone Carbon är Cannondales legendariska gravelmaskin som består av alla de kännetecknande egenskaper som krävs av dagens grusentusiaster. Aerodynamiska inslag och komfortinspirerande karaktärsdrag genom bland annat sänkta bak- och kedjestag. Här bjuds på ordentligt med utrymme för bredare däck på hela 700x45mm alternativt 27.5x2.1". Även framgaffeln är specifikt utvecklad och anpassad för allt ifrån äventyret, cykelsemestern eller pendlingen.

Sedan gravel slog till ordentligt har inte bara däckbredden ökat. Underlagen på äventyren har avancerats och mer krävs av cykeln för att kunna tänja på gränser och utforska mer. Cannondale har svarat genom att utveckla detaljer som bland annat en dämpning i ramen (Kingpin) på upp till 30 mm. Sadelröret tillsammans med sadelstolpen och bakgaffeln flexar. En teknik för att öka komfort men också för att förbättra bakhjulets följsamhet och bibehålla grepp med marken. Systemet absorberar små vibrationer och sväljer stora ojämnheter. Med Topstone Carbon har det blivit lättare att cykla snabbare och hålla sig fräschare längre.

Den noga konstruerade ramen har ett relativt brett underrör vilket gör cykeln styv och rapp trots dämpsystemet. Därför presterar Topstone inte bara perfekt på grusvägarna, den fungerar fantastiskt bra som landsvägscykel också. Topstone är en otroligt mångsidig cykel och kan anpassas till det mesta. Fäst heltäckande skärmar för de blötaste av dagar, montera tre flaskhållare, en pakethållare fram och till och med en dropper post om ditt äventyr så kräver det. Shimano GRX 12-delade växelgrupp är framtagen specifikt för gravel och adventure biking. Med rapp och direkt växling och pålitliga hydrauliska bromsar är denna raket redo för helgens utmaningar.

OBS. Komponenterna på bilden stämmer inte överens med cykelns specifikation.

Ram: Topstone Carbon, Kingpin suspension system, SmartSense compatible, Proportional Response construction, 12x142mm thru-axle, 27.2 dropper post ready, BSA 68mm threaded BB, DirectLine internal cable routing, removable fender bridge, multiple gear/bottle mounts
Framgaffel: Topstone Carbon, 1-1/8" to 1.5" steerer, 55mm OutFront offset, flat mount disc, internal routing, 12x100 thru-axle, triple bottle/gear mounts, fender mounts
Växelreglage: Shimano GRX 610, 12-speed
Bromsar: Shimano GRX 400 hydraulic, 160/160mm RT64 rotors
Bakväxel: Shimano GRX 820, Shadow RD+
Kassett: Shimano HG R7100, 11-34, 12-speed
Kedja: Shimano HG M7100, 12-speed
Vevparti: Shimano GRX 600, 46/30
Nav: (F) Formula cartridge bearing, 12x100mm centerlock / (R) Formula cartridge bearing, 12x142mm centerlock
Fälgar: WTB ST i23 TCS, 700c, 28h, tubeless ready
Däck: Vittoria Terreno Dry, 700x38c, tubeless ready
Sadel: Fizik Aliante Delta, S-alloy rails
Styrstam: Cannondale 3, 6061 Alloy, 31.8, 7°
Styre: Cannondale 3, butted 6061 Alloy, 16 deg flare drop
Sadelstolpe: Cannondale 3, 6061 alloy, 27.2 x 350mm


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell. INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>