Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Roadmachine FOUR 105 Di2 12sp Racercykel Cool White 2024

EAN -
Art Nr -
49 999,00 kr
BMC Roadmachine FOUR med Shimanos 12-delade 105 Di2-grupp.

Roadmachine är cykeln där prestanda möter komfort. Ramen, noga konstruerad för följsamhet där det behövs och styvhet där det krävs. Rejält utrymme för bredare däck och försedd från start med optimala och högpresterande 30mm Vittoria Rubino. Snabba nog för klubbspurter samtidigt som den aningen bredare kontaktytan försäkrar förtroende och grepp i kurvan. Bidrar även med avgörande komfort genom dess större luftkammare och därav bredare spann av däcktryck. Är du cyklisten som inte skräms av underlag och ojämna vägar? Cyklisten som vill pusha hårdare och cykla längre? Ha möjlighet att anpassa för både race och äventyr utan kompromiss av dess noga genomtänkta geometri och höga prestanda? Då är livliga och kapabla endurance-anpassade Roadmachine din klockrena följeslagare.

Roadmachine bjuder på smidig förvaring diskret integrerat i dess underrör. En utmärkt lösning som osynligt tar hand om verktyg samt punkalagningskit m.m. Ramen är även försedd med smarta hål längst överröret för säker montering av ramväska, perfekt för snacks eller powerbank nära till hands på de längre turerna eller loppen. Diskreta skärmfästen, utrymme för upp till 40mm däck samt möjlighet till integrerad baklampa. Roadmachine har helt enkelt allt och lite till.

Shimano levererar, det är sen gammalt. Nu har äntligen det världsledande varumärket breddat deras utbud ytterligare och släppt en 12-delad elektronisk 105-grupp. En högpresterande växelgrupp med fina egenskaper hämtade från Ultegra men i en mer attraktiv prisnivå. Den blixtsnabba och pålitliga semitrådlösa kommunikationen frigör reglagen. Snabbare, snyggare samt avsevärt smidigare vid montering och underhåll. I paket med hydrauliska skivbromsar för överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden gör Roadmachine dig redo för var än vägen tar dig.


Ram: Roadmachine Carbon with Tuned Compliance Concept Endurance, Fender Mounts, Integrated Downtube Storage, Compatible with Integrated Bottle Cages and Rear Light, Stealth Dropout Design, PF86 bottom bracket, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Roadmachine Carbon with Tuned Compliance Concept Endurance, Fender Mounts, Stealth Dropout Design, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano 105 Di2 ST-R7170 12sp
Bromsar: Shimano 105 R7170 - RT70 Rotors (160/140)
Framväxel: Shimano 105 Di2 FD-R7150
Bakväxel: Shimano 105 Di2 RD-R7150 12sp
Kassett: Shimano 105 R7100 11-34t 12sp
Kedja: Shimano M6100 12sp
Vevparti: Shimano 105 FC-R7100 50-34t
Hjul: Mavic Open Disc
Däck: Vittoria Rubino IV G2.0, 30mm
Sadel: Fizik Taiga or Selle Royal SRX
Styrstam: BMC RSM01
Styre: BMC RAB 03, Ergo Top Shape, Compact Bend
Sadelstolpe: Roadmachine Carbon D-Shape Seatpost, 15mm offset, D-Fender Compatible

Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>