Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Racing Frame Pack 2.4l Ramväska

EAN 5060422140369
Art Nr FRM-0000-000
Stock status
Finns få i lager
1 349,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Race-ramväskan har två olika fack för smart packning och framförallt enkel åtkomst. På högersidan har du ett större utrymme för bland annat mat, verktyg och något varmare plagg. Fickan på vänstersidan är platt och passar perfekt för en karta eller ett stämpelkort vid race. Ramväskan har en dold inbyggd port som låter kabeln från din powerbank slingra sig snyggt ut för laddning on the go. Placera de tyngre föremålen från din packning i ramväskan för att skapa en lägre gravitationspunkt som resulterar i en mer naturlig körkänsla.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 2.4 liter
- Vikt: 145 gram
- Mått: 29 x 14 x 6 cm (se även bilden ovan)