Laddar...
Varumärke: MORGAN BLUE

Morgan Blue Carbon Assembly Paste 100ml Kolfiberpasta

EAN 59123750
Art Nr AR00145
Stock status
I lager
129,00 kr
Kolfiberpasta är helt nödvändigt när kolfiberkomponenter ska monteras. Precis som det är nödvändigt att använda fett på t ex en sadelstolpe i aluminium så måste kolfiberpasta användas mellan kolfiberkomponenter och kolfiberram men även mellan kolfiberkomponenter och metallram samt metallkomponenter och carbonram.
Carbonpasta har faktiskt som funktion att ÖKA friktionen, så att ex vis inte sadelstolpen ska glida och snurra. Pastan har också en antioxiderande funktion så att inte metall oxiderar och fastnar i kolfibern.

Kontentan är iaf att du alltid bör använda kolfiberpasta! I vår verkstad kör vi med bigpack men som vanlig cyklist klarar man sig länge på den här 100ml flaskan.


- 100 ml

Helt specialiserade på cykelprodukter, ett belgiskt företag som verkligen brinner för cykling! Morgan Blue tillverkar de bästa oljor och rengöringsprodukter för din cykel och dessutom mycket bra massageprodukter för dina ben! Morgan Blue sponsrar de flesta Pro World Tour-lag såsom Dimension Data, Cannondale-Garmin, Tinkoff, Team Giant-Alpecin, Movistar, Etixx-QuickStep, Lotto-Jumbo, FDJ m fl!