Laddar...
Varumärke: KRYPTONITE

Kryptonite Chain Lock Evolution 1090 Kättinglås 8/10

EAN 720018000808
Art Nr KRY000808
Stock status
Finns få i lager
1 199,00 kr
En riktigt rejäl kätting för att smidigt låsa fast cykeln vid stolpar och dylikt. Den höga säkerhetsklassen på 8/10 tyder på ett riktigt starkt lås som även är godkänd av försäkringsbolagen. Länkarna är tillverkade i 10 millimeter grovt härdat stål och tack vare låsets flexibilitet packas den lätt ner i väskan samtidigt som den når runt det mesta. Kryptonite Evolution-serie är märkets högre nivå på lås som både har en hög säkerhetsklass och rejält utseende som tillsammans avskräcker tjuven. Tre nycklar ingår och kedjans överdrag i nylon skyddar effektivt ramen mot repor.

- Säkerhetsklass 8/10
- Del av Kryptonites Anti-Theft Protection Policy försäkring

Kryptonite Stöldskydd

Vad är ATPO:
- ATPO är ett valfritt program där kunden MÅSTE registrera sig för att ta del av Kryptonites stöldskyddserbjudande.
- Om kunden är berättigad (baserat på programmets termer och villkor), kommer Kryptonite att ersätta kostnaden för din cykel exklusive moms och tillbehör enligt överensstämmelse med de specifika maximum beloppen listade i programmet eller överskridande belopp om det tillfaller.
- Nu tillgängligt för fler kunder världen över. Möjlighet till förlängning i upp till fem år!
- Täcker mer, upp till 4,500 euro (cykel)
- Registreringskostnaden från 9,99 dollar per år till 29,99 dollar för fem år! Högkvalitativa och Ultimata säkerhetsprodukter fortsätter att vara gratis under ett år.

Vill du läsa mer om ATPO, klicka här

För registrering klicka här

Krav som gäller om din cykel skulle bli stulen med ett Kryptonite lås:
1. Rapportera stölden till polisen inom 72 timmar.
2. Kontakta Kryptonite inom sju dagar för att informera om stölden.
3. Är cykeln försäkrad kontakta ditt försäkringsbolag.
4. Spara de delar av låset som finns kvar på brottsplatsen (Kryptonite rekommenderar att du returnerar hela låset om det är tillgängligt), ta bild på delarna och inom 90 dagar skicka bilderna till Kryptonite. Kryptonite kommer sedan avgöra om de sparade låsdelarna ska skickas till Kryptonite för vidare utredning. Kryptonite kräver också att de får ta del av minst en av nycklarna till det gällande låset, kopia av polisrapporten, kvitto (kopia) på gällande lås, kvitto (kopia) på den stulna cykeln eller ett signerat och daterat utlåtande med angivet marknadsvärde på cykeln.
5. Har ovan angivna punkter inte genomförts efter 90 dagar efter stölden gäller inte Kryptonites Anti-Theft Protection Policy (ATPO).

Försäkringens begränsningar:
1. Gäller enbart: Bicycles, include e-bikes; however, this Offer shall not extend any coverage for loss of or damage to the e-bike battery. Powersport vehicles are limited to motorcycles, mopeds, scooters, personal watercraft, ATVs, UTVs and snowmobiles.
2. Gäller enbart i det landet som Kryptonite låset är registrerat i.
3. Gäller enbart på de cyklar som registrerats ihop med låset.