Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Hillbilly Grid Gravity T9 2Bliss 29x2.3 MTB Däck

EAN 888818663903
Art Nr 00121-9033
Stock status
Finns få i lager
Reapris 569,00 kr Ordinarie pris 759,00 kr
Hillbilly Grid Gravity T9 är ett rejält mountainbikedäck med prioriterade utförsegenskaper, ger massor av grepp över rötter samt blöta hällar. Dubbarnas storlek och design är inspirerade av motocross-däck tillsammans med en Grid Gravity-stomme som står för bästa punkteringsskydd speciellt framtaget för enduro och downhill. Med dubbla lager cord tillsammans med ett extra lager gummi längst sidoväggarna får du ett däck med bästa punkteringsskydd och stabilitet. Gripton T9 är Specializeds mjukaste gummiblandning och garanterar grymt grepp i alla tänkbara situationer och temperaturer. Det mjuka gummit är oerhört följsamt och erbjuder en långsam rebound som resulterar i maximalt fäste. Däcket är 2Bliss Ready för slanglös uppsättning för ännu bättre däckegenskaper samt minimal punkteringsrisk. Ett riktigt bra mountainbikedäck med utmärkta karaktärsdrag samt en pålitlig förstärkning för utförskörning.


- Gripton T9-gummiblandning
- Grid Gravity-stomme
- 2Bliss Ready
- Vikbart
- Vikt 29x2.3 1230 gram


För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stomme för absolut lägsta vikt och rullmotstånd. Bestående av 120 TPI för oslagbar följsamhet och känsla. Det ultimata lättviktsdäcket för racing.

CONTROL
- Control erbjuds i samma utförande som S-Works men med 60 TPI. Därav en något tjockare stomme som resulterar i ett högt presterande lättviktsdäck med extra skydd mot skärsår.

GRID
- En stomme för lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control) alternativt om du föredrar en stabilare stomme för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna.

GRID TRAIL
- Grid Trail-stommen är styv för bästa kontroll vid lågt däcktryck samt medför ett ytterligare förstärkt punkteringsskydd. Perfekt för aggressiva stigar då däcket erbjuder 15% bättre skydd mot snake bite och hela 30% bättre punkteringsskydd gentemot GRID.

GRID GRAVITY
- Däcket framtaget för enduro och downhill. Med dubbla lager cord tillsammans med ett extra lager gummi längst sidoväggarna får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästintill samma rullegenskaper som Grid Trail.

GRIPTON T5/T7/T9
- Gripton står för Specializeds egna gummiblandning. Ett grymt recept optimerat för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter. För att anpassa däcket ytterligare och skräddarsy dess egenskaper erbjuder Specialized Gripton T5, T7 eller T9. T5 är den hårdaste gummiblandningen med absolut snabbast rull medan T7 är en balanserad blandning för dig som prioriterar grymt fäste men med lite bättre slitstyrka. T9 är den absolut mjukaste blandningen och ger ett extremt bra grepp i alla situationer och temperaturer.