Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Expedition Cargo Cage Pack 1.3L Ramväska

EAN 5060422140932
Art Nr AWS-0000-00
Stock status
Finns få i lager
529,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Apiduras Expedition Cargo Cage Pack får du smidigt med dig komprimerbar packning såsom kläder och mindre föremål, alternativt en tillfällig extra flaska eller verktyg. Otympliga föremål som ett mindre stormkök och mat placeras även det smidigt där i. Väskans smarta rullstängning anpassar sig efter mängden av din packning (19-28cm) så du kan utnyttja den till max på allt från enklare dagsturer till flerdagarsäventyr. Placera de tyngre föremålen i gaffelväskan för att skapa en lägre gravitationspunkt som resulterar i en mer naturlig körkänsla. Gaffelväskan monteras på en gaffelbur som stabilt håller tag genom stökig terräng.

Expedition-serien är framtagen för äventyrscyklisten som inte stoppas av väder och vind. Konstruerad med ett specialanpassat 3-lagers material där vattentät, lättvikt och slitstark har legat i fokus. Expedition-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Kommer självklart med samma klockrena design som Apiduras andra serier som erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 1.3 liter
- Vikt: 70 gram
- Mått: 19-28 x 8.5 x 8.5 cm

OBS. Apidura Expedition Cargo Cage Pack monteras på en gaffelbur. Inkluderas ej.