Laddar...
Varumärke: SHIMANO

Shimano 105 R7000 Pedaler

EAN 4524667866282
Art Nr EPDR7000
Stock status
I lager
1 599,00 kr
Den mest prisvärda pedalen med kolfiberstomme. Stomme i kolfiber och CroMo stålaxel. 265 g/par

Bättre pedaler än Shimanos är svårt att hitta. Bra materialval, mekanik och kullager gör att pedalerna håller hur länge som helst och ger en riktigt fin känsla i tramprörelsen. På alla pedaler är det möjligt att justera hur hårt du skall sitta fast genom att justera hur hårt fjädern i bakkant på pedalen skall hålla fast skon. Klossarna som man sätter fast på skon har halkskydd och pedalerna levereras med den gula klossen som har mest rörlighet för att skona dina knän.


PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring påverkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.