Laddar...
Varumärke: MAURTEN

Maurten Drink Mix 320X14 CAF 100 Sportdryck

EAN 7350008410343
Art Nr 10402
Stock status
I lager
599,00 kr
Världens mest kolhydratrika sportdryck har under den senaste tiden tagit löparvärlden med storm och varit en av faktorerna till att löpare som Mo Farah och Kenenisa Bekele kunnat prestera rekordtider på diverse olika distanser. Maurten samarbetar även med cykel-proffslag i World Tour för att kunna erbjuda cyklister den bästa tänkbara energin.

Nu med koffein
Nu har Maurten tagit ytterligare ett steg med en av deras framgångsrika produkter. Maurten Drink Mix 320 finns nu även med koffein som håller dig kvick och alert när prestationen behöver vara som bäst. Maurten har precis som med deras GEL CAF lyckats neutralisera koffeinsmaken för att undvika bitterhet genom deras smarta och noga utvalda ingredienser. Resultatet- en grym sportdryck med låg bitterhet, låg sötma, en effektiv mängd koffein och hög intensitet av energi.

Det som är unikt med Maurtens Drink Mix är att den är en av världens första Hydrogel sportdrycker. Idrottare har alltid kämpat för att fylla på energi men våra magar klarar vanligtvis inte av för hög koncentration av kolhydrater. Tills nu. Genom att utnyttja hydrogeltekniken har Maurten utvecklat kolhydratsdrycker som våra magar kan tolerera. När mixen är blandad med vatten har du en flytande kolhydratsdryck som innehåller en hög koncentration av maltodextrin och fruktos. Sportdrycken omvandlas effektivt och omedelbart till hydrogel i och med surheten i din mage. Hydrogelen möjliggör en smidig transport av drycken genom magen till tarmen där vattnet, saltet och kolhydraterna absorberas.

Ingredienser:
Maltodextrin
Fructose
Caffeine
Pectin
Sodium alginate
Sodium chloride

Användning:
Blanda innehållet i varje påse med 500 ml vatten och skaka väl tills det är löst. Var noggrann, funktionen beror på detta förhållande. Blandningen är utformad att blandas med vatten med <40 mg / L kalciumhalt. Högre nivåer kan påverka hur det är upplöst. Konsumera sportdrycken strax före eller under din aktivitet.

Mängden energi:
Studier har visat att våra kroppar kan utnyttja upp till 90 gram kolhydrater per timme. En påse med 320 Drink Mix Caf blandad med 500 ml vatten - innehåller 80 gram kolhydrater samt 100mg koffein.

Näringsinnehåll:
PER 100 G / PORTION (83 G)

Energi 1620 kJ, 386 kcal /
1343 kJ, 320 kcal
Fett 0 g / 0 g
varav mättade 0 g / 0 g
Kolhydrater 95 g / 79 g
varav socker 45 g / 37 g
Protein 0 g / 0 g
Salt 0.76 g / 0.63 g