Laddar...
Varumärke: OPEN TESTBIKES

Open WI.DE. Shimano GRX Di2 Testbike Grå-Large

EAN -
Art Nr -
Stock status
Finns få i lager
61 499,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Testa eller hyr denna cykel. Detta ex ingår i vår demoflotta och kan provas utan kostnad under verkliga förhållanden på väg och i skog.
(Vill du låna våra democyklar under en längre tid så går det bra att hyra)

Vi har byggt ihop denna OPEN WI.DE. med Shimano GRX Di2 komponenter och har olika uppsättningar hjul till den. Om du vill köra tuffa grusvägar så funkar 650b hjulen bra eller om du vill köra endast landsväg så byter vi till 700c-hjul....vilket som passar dig bäst. Vi har U.P. i alla storlekar.

För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 


Ram: OPEN WI.DE (Winding Detours) (1040g, storlek M)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber (390g)
Växelreglage: Shimano GRX RX815 Di2
Vevparti: Shimano GRX FC-RX810-1 42T
Bakväxel: Shimano GRX RD-RX815 Di2
Framväxel: Ingen
Bromsar: Shimano GRX BR-RX810
Kassett: Shimano Ultegra R8000 11-32 11d
Kedja: Shimano HG-701 11d
Hjul: Shimano GRX RX570 (700c alternativt 650b)
Däck: WTB Riddler 700x37mm, WTB Horizon 650x47mm eller WTB Venture 650x47mm
Styre: Pro PLT Discover
Styrstam: Pro PLT Discover
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Pro Vibe Kolfiber
Styrlinda: Deda
Färg: Grå
Storlek: Large
Pedaler: SPD, SPD-SL eller plattformspedaler

Cykeln på bilderna har inte denna spec.Mer info om Open WI.DE
WI.DE. (Winding Detours) är den senaste ramen från Open. Ramen ger plats för monsterdäck upp till 2.4 tum med 650b eller 46mm med 700c. Allt för att kunna svälja den tuffaste terräng och ta dina äventyr en nivå längre. Open WI.DE. har ett 15mm högre styrrör än U.P. och U.P.P.E.R. för att ge dig lite mer komfort de längre turerna. WI.DE. är endast kompatibel med singelklinga i fram för att kunna utnyttja däckbredden till max. Självklart behåller WI.DE.-ramen samma lätta och styva egenskaper som U.P.

När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina Gravel maskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo.

CUSTOM
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha 700c eller 650b? En eller två klingor? Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller uppför Hammarbybacken som gäller. Vill du ta steget längre och göra din Open ännu mer unik så finns alla Openramar att välja som RTP (Ready to paint). Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt Open-specifikation för just din drömcykel.

Q-faktor
Genom att sänka infästningspunkten för höger kedjestag så är det också möjligt att använda vevpartier med låg q-faktor, Vroomen har tänkt på allt. Både ram och gaffel är tillverkade i kolfiber och tekniken som kallas TRCinTRS innebär att Open har använt olika typer av carbon för att varje del av ramen ska vara optimalt byggd för den typ av belastning den ska utsättas för. Rätt fiber på rätt plats.

Komfort
Sadelstagen är konstruerade för att dämpa de värsta vibrationerna och samtidigt ha hög vridstyvhet i sidled. Alla vajrar är dragna inuti ramen, det blir inte bara snyggare utan det skyddar också vajern från smuts och eliminerar risken att fastna i buskar och annat jobbigt du cyklar förbi på ditt äventyr.

Genomgående axlar
ThruThread är Opens egenutvecklade genomgående bakaxel som har integrerat växelörat i designen och på så sätt lyckats bygga en genomgående 12 mm grov axel som totalt blir lättare än en snabbkoppling. Den U-formade Open-gaffeln med genomgående 12 millimeters kolfiberaxel är lätt, styv och konstruerad för att du ska kunna använda dig av flatmount bromsar utan adapter. Flatmount utan adaptrar är inte bara snyggare utan lättare.

Gravel
Ska du bygga en lyxig äventyrscykel eller vill ha en mångsidig cykel som klarar av det mesta är Opens gravel-cykelramar ett riktigt hett tips. Här kommer du så nära en optimal cykel som möjligt. Med 28 mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan och dagen där på kan du byta däck och köra lite stökig stig med ett härligt flow. Det som kallas för Gravel är egentligen bara otroligt användbara cyklar. Med den nya Open WI.DE. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan. Ramen väger 1040 gram.