Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Teammachine SLR Four Rival AXS Racercykel 2023

EAN -
Art Nr -
Reapris 44 999,00 kr Ordinarie pris 59 499,00 kr
I jakten på den ultimata prestandan där oslagbar åkkvalité möter oöverträfflig aerodynamik har Schweizisk stolthet hittat helt rätt. BMC Teammachine är styvare, lättare och mer aerodynamisk än någonsin.

Teammachine är framtagen för cyklisten som vill flyga uppför bergen på en cykel som svarar direkt. Med noga utvalda asymmetriska strukturer kring vevlager, kedjestag och gaffel har BMC lyckats skala av vikt och förstärkt ramens styvhet. Försedd med aerodynamisk styrstam och D-formad sadelstolpe som kapar luftmotstånd och samtidigt bjuder på toppklassig komfort genom dess flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Teammachine var originellt framtagen genom tre aspekter nämligen styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Nu har även Teammachine fått aerodynamiska inslag genom noga utvalda faktorer som vindtunneltestats in i minsta detalj. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Utrustad med SRAM Rival eTap AXS (trådlös) som är mycket mer än bara ett extra drev på kassetten. Med en 12-delad grupp har SRAM Rival eTap AXS gått över till en 48/35t utväxling fram och 10/36t på kassetten. Detta gör att du i princip får både kompakt (50/34) och raceutväxlingen (52/36) på en och samma drivlina. SRAM har även ökat storleken på trissorna på bakväxeln för effektivare växlingar och slimmat designen på framväxeln för att ge plats för bredare däck. Hydrauliska skivbromsar som försäkrar en direkt och kraftfull bromsverkan oavsett väder.


Ram: Teammachine SLR Carbon, ICS Technology, stealth cable routing, Integrated Aerocore Bottle Cages, Stealth Dropout Design, TCC Race compliance level, PF86 bottom bracket, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine SLR Carbon, TCC Race compliance level, Stealth Dropout Design, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic
Bromsar: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic, Centerline X (160/160mm)
Framväxel: SRAM Rival eTap AXS
Bakväxel: SRAM Rival eTap AXS
Kassett: SRAM Rival XG-1250 10-36t
Kedja: SRAM Rival 12 speed
Vevparti: SRAM Rival AXS 48/35t
Hjul: XRD-522, Tubeless Ready 25mm
Däck: Vittoria Rubino, 25mm
Sadel: Fizik Antares R7
Styrstam: BMC RSM01
Styre: BMC RAB 02, ergo top shape, compact bend
Sadelstolpe: Teammachine SLR Carbon D-Shape Seatpost, 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.