Laddar...
Varumärke: ROVAL

Roval Rapide Cockpit Styre Racer

EAN -
Art Nr -
7 299,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Roval Rapide Cockpit i ett enda stycke för lättvikt och styvhet som aldrig förr. Ett styre som speglar oavbruten aerodynamik och står för avgörande fördelar i sprint vid allt från skyltspurter till Tour de France-etapper. Här pratar vi den snabbaste vägen över mållinjen med det snabbaste styrpaketet Specialized någonsin har gjort.

Genom att eliminera hårdvaran där styre och styrstam vanligtvis möts kan aerodynamiken tänjas till högsta nivå i kombination med styvhet och minimal vikt. Spara fyra watt och ta ledning med hela 32cm i en 250m finalspurt gentemot ett traditionellt aero landsvägsstyre. Givetvis fullt integrerat och erbjuds i ett gäng längd- och breddkombinationer för att perfekt passa dig. Kommer med ett aero, integrerat och stiligt datorfäste med adaptrar till bl.a Garmin och Wahoo. Lampa eller GoPro fästs centrerat undertill med avtagbar adapter.


- Aerodynamisk konstruerat för att spara 4 watt vs traditionellt aero landsvägsstyre
- Premium kolfiber, styrstamsskruvar i titan
- 15 kombinationer från 75mm x 380mm till 125mm x 440cm
- 125mm drop x 75mm reach
- -6 grader
- 310 gram (100mm x 420mm)
- Datorfäste med adaptrar medföljer
- Viktgräns cyklist: 125kg