OM CYKELCITY | ÖPPETTIDER

Laddar...

CykelCity är Sveriges ledande och bästa cykelbutik. Skall du köpa cykel för träning och tävling så är det till oss du skall vända dig. Racer, triathlon och MTB! Vår butik ligger på Folkungagatan 126 i Stockholm och här har vi ca 600 kvm med en stor fin cykelavdelning, klädavdelning, bikefit-hörna, fullutrustad verkstad och en liten lekhörna för barnen. Vi är en mycket personlig cykelaffär med hög servicegrad och alla vi som jobbar här är själva cyklister med stor passion, erfarenhet och kunskap om cykling och dess produkter. Vill du hellre handla på nätet har vi snabba leveranser fraktfritt från vår webshop eller så kan du välja att hämta dina varor i butiken.

Läs mer och se bilder från butiken

VÅR VERKSTAD

En av Sveriges mest kompetenta cykelverkstäder med mycket lång samlad erfarenhet. Vi tar emot alla märken och alla discipliner. Certifierat Shimano Service Center.

Verkstaden


VÅRA MEDARBETARE

På CykelCity Stockholm brinner vi alla för cykling, personalparkeringen är full med racers, crossar och mountainbikes alla årstider. Ring eller besök oss gärna!

Vi som jobbar på CykelCity


VÅR BUTIK

Vi fyller våra 600kvm till bredden med cyklar, komponenter, tillbehör, kläder, våtdräkter, triathlon från världens bästa märken. Allt vi har i butiken är saker vi själva kör.

Om CykelCity-butiken