Laddar...

Vår personal

Vi som jobbar på CykelCity är alla dedikerade cyklister med många års erfarenhet, både av cykelbranschen och som cyklister. Därför kan vi alltid ge den bästa service och dom senaste råd och rön inom cykelsport. Kom in, ring eller skicka ett mejl. Testa oss!


MARIO

har jobbat med cykel sedan 1990 och har även tävlat sedan dess. Mario är en av delägarna till CykelCity och är hjärnan bakom vår fina butik och hemsida. Mario är en perfektionist ut i fingerspetsarna och ett av hans specialområden är montering och modifiering av Shimano Di2. Mario äger den ultimata cykeln enligt honom själv: OPEN U.P med GRX Di2

OTTO

som han kallas (heter Johan på riktigt) har funnits i cykelbranschen sedan 2002 och är en av delägarna till CykelCity Stockholm. Han var dessutom den drivande kraften bakom Sveriges bästa cykellag genom tiderna Team CykelCity.se som som under många år skördade stora framgångar internationellt som Continentallag. Ottos specialitet är racer och det han inte kan om racer är inte värt att veta. Numer så är även triathlon ett specialområde och 2017 körde han sin första Iron Man i Kalmar, 11:03 blev tiden. När han cyklar gör han det helst på sin Cervélo R3 med Shimano Di2 och då helst i berg om de finns tillgängliga. Han föredrar utväxlingen 53/39 och 12-27 och den ultimata cykeln äger han redan.


CHRISTOFFER

har testat det mesta på två hjul men det är på vägen han känner sig mest hemma. Han har många mil i benen efter att ha jobbat som cykelbud under ett antal år och har även arbetat i outdoor-branschen, som han har ett starkt band till i och med sina stora intressen klättring och utförsåkning. Han gillar hårda tuffa pass på racercykeln, där mjölksyran sprutar, blandat med långa lugna pass. Christoffer har en otrolig bredd och djup i sin kunskap kring cyklar och tillbehör men om man skall hitta ett område där han har lite extra spetskompetens så är det racercyklar och dess tillbehör. Ett annat expertområde är bike fit, där han har Specialized BG-Fit utbildning, och du ser honom ofta i vår bikefit-hörna där han optimerar och ställer in cyklar till våra kunder. Den optimala cykeln äger han och det är en Cervélo R3 med Shimano Dura-Ace Di2, ENVE-delar och ENVE 4.5 SES-hjul. Sommaren 2017 cyklade han solo från Nordkapp och längst med norska kusten och hem till Stockholm på sin Specialized Sequoia. #scandinavianstoke

Ragge

är den av oss som är mest allround när det gäller cykel. Han började cykla 1983 och tävlandet startade 1992. Sedan dess har han aldrig slutat och har hunnit med att tävla i de flesta discipliner såsom landsväg, XC, 4X, BMX, downhill och enduro. Under flera år tävlade han i världscupen i downhill och har en rad SM-medaljer i samma gren. Ragnar är den som är bredast i sitt kunskapsområde och kan i princip allt som rör cyklar och dess tillbehör. Alltifrån bikefit till vilket vevlager som passar med vilken ram. Ragnar är Specialized Master BG Fit-utbildad vilket är den högsta nivån inom bikefit. Enligt Ragnar är den optimala cykeln: 6 stycken cyklar. En BMX, XC mountainbike, racer, CX, downhill-cykel och en enduro-cykel. Han tar gärna med sig hela familjen till Järvsö på helgerna och whippar störst.


MATTIAS

är mekaniker de luxe, oerhört duktig och noggrann. Mattias började cykla BMX 2008 och har sedan dess testat på de flesta cykeldisciplinerna. Det han fastnat för är landsväg, bancykling och grusvägscykling. Den disciplin han fastnat mest för är dock verkstaden och allt som sker där. Mattias började sin mekanikerkarriär 2011 och har sedan dess växt ut till en fullfjädrad mekaniker med ett brett kunskapsområde. Alltifrån trackhojar, racercyklar, hjulbyggen till framgafflar och dämpare på mountainbikes. Hade det funnits en optimal cykel så hade han inte haft ett överfullt cykelrum hemma i lägenheten.

JOSEFINE

 


ROBERT

 

PER

 


JOHN

Började sin karriär som mekaniker 2008 efter att ha arbetat som kock, sedan dess har han arbetat i flera typer av cykelbutiker och har skruvat på allt från lowriders till TT-cyklar men har själv aldrig ägt ett bockstyre (enbart en tidsfråga). Passionerad mountainbikecyklist som älskar steniga nedförslöpor och 1.8 bars tryck i däcken. Han har än inte hittat den perfekta cykeln men tror att den kan vara bland endurocyklarna.