Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Tarmac SL8 Rival AXS Custombyggd Racercykel

EAN -
Art Nr -
Stock status
Kontakta oss för leveranstid
94 054,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Specialized Tarmac SL8 med SRAM Rival AXS och hjulparet Roval Rapide CL II. Krispigt snabba och exakta växlingar låter dig prestera på varje pass medan klockrena hjulparet levererar exemplariskt i alla lägen. Just detta custom-förslag är fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity i sällskap med högpresterande styre, styrstam och sadelstolpe. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

TARMAC SL8
Tarmac SL8 tickar alla boxar och visar upp ett enastående resultat där aerodynamik, körkänsla och låg vikt säger allt. I karaktär av en SL7 men med markanta förbättringar ställer sig SL8 med hela 33% förbättring i styvhet-till-vikt, samtidigt som sadeln tillåter en 6% ökad följsamhet. Avgörande drag som gör skillnad där det verkligen gäller och ger resultat. När det kommer till aerodynamik har Specialized återigen tänkt utanför boxen genom att flytta tillbaka styrröret och därmed möjliggöra en skarpare front i form av en noskon. Ett genialiskt drag där luftflödet optimeras och gör SL8 hela 16.6 sekunder snabbare över 40km än föregångaren. Ett karaktärsdrag signerat Specialized som stolt hävdar att inget är snabbare än Tarmac SL8, inte ens deras egna legendariska Venge.

Med focus på aerodynamik där det verkligen gör skillnad är cockpit, styrhuvud och gaffeln trimmad till perfektion för oslagbar aerodynamik och precision. Allt detta genom Specialized forskningsredskap FreeFoil Shape Library där ramens varenda gram beräknas och vänds på för bästa möjliga resultat. En process som tar många år men som det sägs, den som väntar på något legendariskt väntar aldrig för länge. Dessa egenskaper i kombination med känsla i världsklass och dess otroliga åkkvalité gör denna ram till en av de allra vassaste. Givetvis med komplett invändig kabeldragning för ytterligare finslipad aerodynamik och enastående design.

Tillverkad med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla. 68mm gängat vevlager, flat mount skivbromsar och skarvlös integrering - Tarmac SL8 ramset är en ultimat start på ditt drömbygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombygge och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Specialized erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge.

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb semitrådlös grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Satellitreglage, integrerad styr- och styrstamskombo, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se

Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: Tarmac SL8 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc. 780g frame
Framgaffel: FACT 10r Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic
Bromsar: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic
Framväxel: SRAM Rival eTap AXS
Bakväxel: SRAM Rival eTap AXS
Kassett: SRAM Rival XG-1250
Kedja: SRAM Rival 12 speed
Vevparti: SRAM Rival AXS
Hjul: Roval Rapide CL II
Däck: Specialized S-Works Turbo T2/T5
Sadel: Specialized Power Comp
Styre: Roval Rapide
Styrstam: Specialized S-Works Tarmac
Sadelstolpe: S-Works Tarmac SL8 Carbon seat post, FACT Carbon, 15mm offset

Cykeln på bilderna har inte denna spec!


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.