Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Tarmac SL7 Comp 105 Di2 Racercykel Black

EAN -
Art Nr -
Reapris 51 199,00 kr Ordinarie pris 63 999,00 kr
Äntligen behöver du inte välja mellan aero is everything eller lätt som fjädern. Du behöver inte längre grubbla på om du har fel hoj till klubbens backintervaller alternativt tempoträning. Inte heller om din raket kommer prestera lika bra på platta Vätternrundan som på drömresan i norra Italiens bergskedjor. Nu snackar vi verkligen ett paket som har allt. Tarmac SL7!

Med över 45 år av produktion och utveckling i bagaget samt över hundratals segrar står Specialized på pallen igen. Den här gången genom att ta det allra bästa från föregående legendariske Tarmac-modellen tillsammans med Venges enastående prestanda och aerodynamik. Se det som att sammansvetsa Julian Alaphilippes superklättringar och raket-attacker med Peter Sagans mäktiga spurter. Om inte det får dina ben att kittlas och dina ögon att vidgas så får du läsa meningen igen. Nyutvecklade Tarmac hyvlar av hela 45 sekunder på 40km jämfört med Tarmac SL6. Allt detta helt utan en viktökning eller nedskärning på den grymma åkkvalitén. Snacka om win-win!

Med focus på aerodynamik där det verkligen gör skillnad är framgaffel, styrhuvudet- samt sadelrör trimmat till perfektion för oslagbar aerodynamik, styvhet och precision. Allt detta genom Specialized forskningsredskap FreeFoil Shape Library där ramens varenda gram beräknas och vänds på för bästa möjliga resultat. En process som har tagit många år men som det sägs, den som väntar på något legendariskt väntar aldrig för länge. Självfallet invändig kabeldragning för ytterligare finslipad aerodynamik och enastående design.

Ramen har tillverkats med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla.


Ram: Tarmac SL7 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano 105 Di2 R7170, 12-speed
Bromsar: Shimano 105 R7170, hydraulic disc
Framväxel: Shimano 105 Di2 R7170, braze-on
Bakväxel: Shimano 105 Di2 R7170, 12-speed
Kassett: Shimano 105, 12-speed, 11-34t
Kedja: Shimano 105, 12-speed
Vevparti: Shimano 105, 12-speed 50/34t
Hjul: DT R470 Disc
Däck: Specialized Turbo Pro 700x26mm
Sadel: Specialized Power Sport
Styrstam: Tarmac integrated stem, 6-degree
Styre: Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Sadelstolpe: 2021 S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, 20mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.