Laddar...
Varumärke: OPEN

Open U.P. Shimano GRX 820 1x12 Custombyggd Gravelcykel

EAN -
Art Nr -
Stock status
Kontakta oss för leveranstid
61 168,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Open U.P. med Shimanos mekaniska 12-delade gravelgrupp GRX 820 och högpresterande hjulpar från Deda. Open, ett vinnande koncept genom en genialisk ram på lätta 1040g av förträfflig karaktär. Ett drömbygge som står för grusäventyr, landsvägsutmaningar och allt därtill. Detta custom-förslag är fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity i sällskap med bland annat högpresterande styre, styrstam och sadelstolpe. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL OCH RTP
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombyggen och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller uppför Hammarbybacken som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Open-ramar kommer i ett gäng fina färger men även i RTP (Ready-to-paint) för dig som vill ta steget längre. Vi erbjuder customlackering där fantasin kan flöda och där endast dina idéer sätter begränsningar. läs mer här >>

OPEN U.P.
Är du ute efter en lyxig äventyrsraket? Då är Open U.P. ett riktigt bra val. Vill du bygga en mångsidig landsvägscykel? Då är en Open U.P. återigen ett bra val. Med 28mm breda landsvägsdäck sitter du med i de flesta snabbgrupper på både Vätternrundan och klubbträningen. Gravelsegmentet står i grunden för otroligt mångsidiga cyklar som täcker ett brett sortiment. Exempelvis, byt däck och upptäck helt nya egenskaper. Med Open U.P. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan.

Open U.P. är noga framtagen för att upplevas på ungefär samma sätt oavsett vilken hjulstorlek och däckbredd du väljer. Allra bredast kommer du med 650b och får då in 2.1 tum som motsvarar ett smalare MTB-däck. Med en 700c fälg får du enkelt plats med 40mm breda däck som bekvämt, smidigt och snabbt tar dig fram på de allra flesta underlag. Infästningspunkten av höger kedjestag är sänkt för att ge utrymme för breda däck utan att påverka hjulbasen samt vevhusets placering, vilket resulterar i en livlig och racig karaktär. Ett karaktärsdrag Open väldigt ofta associeras med och det är något vi på CykelCity är helt beredda att hålla med om.

Den U-formade Open-gaffeln är lätt, styv och konstruerad för att användas med flatmount-bromsar utan adapter. En genialisk detalj som inte bara gör cykeln lättare men också snyggare vilket självklart spelar roll. Ramens smala sadelstag är noga konstruerade för att dämpa vibrationer och samtidigt leverera hög vridstyvhet i sidled. Tillsammans med rätt däckbredd och däcktryck anpassat för diverse underlag står Open för en cykelupplevelse i en klass försig. Därför har vi försett en Demo-flotta med Open i vår butik så du kan förstå vad vi pratar om. Varför inte låna en och testa på ditt favoritsegment i skogen? läs mer här >> 

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb elektonisk grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så finns klockrena alternativ även där. För stökigare underlag svarar Shimano med GRX och SRAM med XPLR för gravelcyklisten med höga krav i tuff varierande terräng. Satellitreglage, integrerad styr- och styrstamskombo, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

OM OPEN
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina gravelmaskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo. Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: OPEN U.P kolfiber
Framgaffel: Open U-turn kolfiber
Växelreglage: Shimano GRX 820 1X12
Vevparti: Shimano GRX 820 Single
Bakväxel: Shimano GRX 822 1x12
Framväxel: Ingen
Bromsar: Shimano GRX 820
Kassett: Shimano M8100 12d
Kedja: Shimano M8100 12d
Hjul: Deda Gera Gravel Alu
Däck: Pirelli Cinturato Gravel
Styre: Deda Zero 100 Gravel
Styrstam: Deda Zero 100
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Deda Zero 100 alu
Styrlinda: Deda
Färg: Graphite-svart, Sage, mattgrå, blå, grön, orange eller RTP (Ready to paint)
Storlekar: S, M, L, XL

Cykeln på bilderna har inte denna spec!

Testa eller hyr en Open U.P. För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 

För extra inspiration, klicka på länken för att se vilka komponenter som andra valt att ha på sin Open Opens hemsida eller deras Instagram INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.