Laddar...
Varumärke: OPEN

Open WI.DE. Shimano GRX 815 Di2 Gravelcykel Large

EAN -
Art Nr -
70 361,00 kr
Open WI.DE. i custombyggt utförande, fingerplockat och skräddarsytt av oss. Detta exemplar är i storlek Large och försedd med elektroniska Shimano GRX 815 Di2 och ett hjul från Deda.

Om OPEN WI.DE.
Är du ute efter en lyxig äventyrsraket eller vill du ha en riktigt mångsidig cykel som klarar av det allra mesta? Då är Open WI.DE ett riktigt bra val. Med 28mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan och dagen därpå byter du däck och kör stökig stig med ett härligt flow. Gravelsegmentet står i grunden för otroligt mångsidiga cyklar som täcker ett brett sortiment. Exempelvis, byt däck och upptäck helt nya egenskaper. Med Open WI.DE. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan.

Open WI.DE. ger plats för monsterdäck upp till 2.4 tum med 650b alternativt 46mm med 700c. Allt för att kunna svälja den tuffaste terrängen och ta dina äventyr en nivå längre. Open WI.DE. har ett 15mm högre styrrör än U.P. och U.P.P.E.R. för att ge dig mer komfort på de längre turerna. WI.DE. är endast kompatibel med singelklinga i fram för att kunna utnyttja däckbredden till max. Självklart behåller WI.DE.-ramen samma lätta och styva egenskaper som U.P.

Den U-formade Open-gaffeln är lätt, styv och konstruerad för att användas med flatmount-bromsar utan adapter. En genialisk detalj som inte bara gör cykeln lättare men också snyggare vilket självklart spelar roll. Ramens smala sadelstag är noga konstruerade för att dämpa vibrationer och samtidigt leverera hög vridstyvhet i sidled. Tillsammans med rätt däckbredd och däcktryck anpassat för diverse underlag står Open för en cykelupplevelse i en klass försig. Därför har vi försett en Demo-flotta med Open i vår butik så du kan förstå vad vi pratar om. Varför inte låna en och testa på ditt favoritsegment i skogen? läs mer här >> 

OM OPEN
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina gravelmaskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo. Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Ram: OPEN WI.DE. (WInding DEtours)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber
Växelreglage: Shimano GRX 815 Di2
Vevparti: Shimano GRX 810 Single
Bakväxel: Shimano GRX 815 Di2
Framväxel: Ingen
Bromsar: Shimano GRX 810
Kassett: Shimano M7100 11d
Kedja: Shimano HG-701 11d
Hjul: Deda Gera Gravel 700c
Däck: Ultradynamico JFF Rose 700x42
Styre: Deda Gravel
Styrstam: Deda Zero
Sadel: Fizik
Sadelstolpe: Enve Carbon
Styrlinda: Deda
Färg: Grå
Storlek: L


Vi har även byggt en Open WI.DE testcykel. För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.