Laddar...
Varumärke: CANNONDALE

Cannondale Topstone 1 Gravelcykel 2023 Mercury

EAN -
Art Nr -
26 999,00 kr
En redan perfekt och omtyckt Cannondale Topstone har förfinats och utrustats med grymma funktioner och kvalitéer du inte visste att du behövde. Sänkta sadelstag för bättre stötdämpning och plats för däckbredd upp till 45mm. Nyutvecklad kolfibergaffel med massor av fästen till äventyret, cykelsemestern och pendlingen.

Cannondale har under många år varit världsledande vad gäller aluminiumramar. I Topstone ramen har företaget arbetat med sitt lätta och styva C2 aluminium som ger en följsam och rapp ram. Gaffeln är givetvis i kolfiber och tillsammans med den genomgående axeln ger detta en ökad komfort och en mer distinkt styrning. Topstone har också en flack vinkel på gaffeln vilket gör den stabil vid högre hastigheter samtidigt som den är smidig vid stökigare underlag.

För att ta sig an riktiga äventyr och köra off-road klarar nya Topstone däck upp till 45mm bredd. Med bredare däck får du en stabilare cykel vid högre hastigheter på grusvägar. Andra kännetecken som gör denna mångsidiga cykel redo för långa äventyr är möjligheten till att montera väska på överröret, flaskställ på underröret på tre olika positioner, pakethållare bak samt möjlighet till gaffelväskor fram. Är det säsong för stänkskärmar är Topstone även förberedd för detta.

Försedd med Shimanos grusspecifika grupp GRX. Den här gruppen är designad för att du ska kunna ta dig an grusvägar med så mycket komfort och självförtroende som möjligt. Nästan alla nya gravelcyklar på marknaden kommer utrustade med GRX och Topstone är inget undantag.


Ram: Lightweight SmartForm C2 Alloy, 12x142 thru-axle, tapered headtube, BSA threaded BBm flat mount disc, StraightShot internal cable routing, multiple gear/bottle mounts
Framgaffel: Topstone Carbon, 1-1/8" to 1.5" steerer, 55mm OutFront offset, flat mount disc, internal routing, 12x100 thru-axle, fender/gear mounts
Växelreglage: Shimano GRX 600, 2x11-speed
Bromsar: Shimano GRX 400, hydraulic disc, 160/160mm RT54 rotors
Framväxel: Shimano GRX 800, braze-on
Bakväxel: Shimano GRX 810, Shadow RD+
Kassett: Shimano 105, 11-34, 11-speed
Kedja: KMC X11, 11-speed
Vevparti: Shimano GRX 600, 46/30 (Europe/UK - FSA Gossamer Pro Modular AGX+ 46/30)
Vevlager: Shimano BBRS500
Hjul: WTB ST i23 TCS, 28h, tubeless ready
Däck: WTB Riddler TCS Light, 700 x 37c, tubeless ready
Sadel: Fizik Aliante Delta, S-alloy rails
Styrstam: Cannondale 3, 6061 alloy, 31.8, 7 deg.
Styre: Cannondale 3, butted 6061 alloy, 16 deg flare drop
Sadelstolpe: Cannondale 3, 6061 Alloy, 27.2 x 350mm


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>