Laddar...
Varumärke: CANNONDALE

Cannondale SuperSix EVO Carb 1 Force AXS Racercykel CAS

EAN -
Art Nr -
77 999,00 kr
SuperSix EVO tar plats med uppdaterad design för ännu bättre aerodynamik, känsla och prestation. En riktig raket för cyklisten som brinner för hastighet i alla lägen.

Cannondale har inte bara strävat efter att göra en otroligt aerodynamisk ram utan tänker steget längre. Med komponenter på, vill maximal aerodynamik givetvis uppnås och det speglas från topp till tå genom deras SuperSix EVO. En landsvägs-maskin som konstant matar uppför, utför och längst platten. Den senaste ramen hyvlar av hela 12 watt gentemot föregångaren i 45km/h och sätter därmed ribban skyhögt. Siffror som med säkerhet lägger sig bland de allra snabbaste på marknaden.

Genial och integrerad design driver både cockpit och sadelstolpe genom vind för aerodynamiska fördelar men också känsla. Styvt och svarande där det krävs och bekvämt absorberande där det behövs. Ett klockrent paket i en lätt förpackning som bara ser möjligheter. Föredrar du komfort och kontroll så tillåter SuperSix EVO 30mm däck med 6mm utrymme på vardera sida. Här har lämnats rum för tänjning av gränser om underlaget och cyklisten så kräver. Kvickt svarande och aerodynamiska däck på 25mm sitter monterade från start för att komplettera dess race-redo karaktär. Utrustad med komponenter i världsklass från ledande Shimano som integrerar ytterligare, presterar och snyggar även till ordentligt.

Med en 12-delad grupp har SRAM Force eTap AXS gått över till en 48/35t utväxling fram och 10/33t på kassetten. Detta gör att du i princip får både kompakt (50/34) och raceutväxlingen (52/36) på en och samma drivlina. SRAM har även ökat storleken på trissorna på bakväxeln för effektivare växlingar och slimmat designen på framväxeln för att ge plats för bredare däck. Hydrauliska skivbromsar som försäkrar en direkt och kraftfull bromsverkan oavsett väder. De 50mm höga kolfiberhjulen ger en grym åkkvalité som möts med aerodynamik så det bara visslar om det. En riktigt snabb cykel i alla kategorier.


Ram: SuperSix EVO Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 12x142 Syntace thru-axle, BSA 68mm threaded BB, flat mount disc, integrated seat binder, SmartSense compatible
Framgaffel: SuperSix EVO Carbon, integrated crown race, 12x100mm Syntace thru-axle, flat mount disc, internal routing, 1-1/8" to 1-1/4" Delta steerer, 55mm offset (44-54cm), 45mm offset (56-61cm)
Växelreglage: SRAM Force AXS, 2x12-speed
Bromsar: SRAM Force AXS hydraulic disc, 160/160mm PaceLine rotors
Framväxel: SRAM Force AXS
Bakväxel: SRAM Force AXS
Kassett: SRAM XG-1270, 10-33, 12-speed
Kedja: SRAM Force, 12-speed
Vevparti: SRAM Force, 48/35
Vevlager: SRAM DUB BSA
Fälgar: HollowGram R-S 50, Carbon, 20h front/24h rear, 50mm, tubeless ready
Nav: (F) HollowGram, sealed bearing 12x100mm centerlock / (R) HollowGram, 12x142mm centerlock w/ DT Swiss 350 internals
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 25c
Sadel: Prologo Dimension TiRox NDR, Titanium Rails
Styrstam: Cannondale C1 Conceal, Alloy, 31.8, -6°
Styre: Vision Trimax Carbon Aero
Sadelstolpe: Cannondale C1 Aero 40 Carbon, 0mm offset (44-48cm), 20mm offset (51-61cm)


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>