08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Zipp 302 Carbon Tubeless Rimbrake Hjul

På väg in

Ordinarie pris 16 999 kr

Special Price 14 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ZIPP 302 är instegsmodellen i kolfiber med en något högre profil. Den 45 mm höga fälgen står för allround och är anpassad för det mesta som vägen har att bjuda på. Perfekt de dagar då de högre hjulen blir för känsliga i kantvinden. Förutom en bättre stabilitet i vinden, kapar man också några extra gram vilket gör stor skillnad när det ska accelereras och klättras.

Med 76/176 naven har man nått klassledande hållbarhet och förbättrat skydd och livslängd på hjullagren. Ett klockrent hjulpar med en mellanhög fälg som erbjuder en enastående kombination av aerodynamik, stabilitet och vikt. ZIPPs Showstopper-bromsyta för kraftfulla inbromsningar samt tubelesskompatibel fälg för mindre risk för punktering, bättre komfort och lägre rullmotstånd.

Sedan starten 1988 har ZIPP utvecklat och designat sina hjul i Indianapolis, USA. Denna plats har genom åren gett dem en stabil grund att stå på och man har sedan länge full kontroll på tillverkningsprocessen i alla led, från start till mål. Detta gör att deras hjul kännetecknas av hög kvalitet, precision och hållbarhet.


- Kolfiber
- För fälgbroms
- Ny logga och grafik
- Innerbredd 17mm
- Höjd 45mm
- Kanttråd
- Tubeless kompatibel
- Nav: ZIPP 76/176
- Vikt 1600 gram
- 100mm QR fram, 130mm QR bak
- Kassettbody: Shimano 11d/SRAM 11d
- Finns även att beställa för SRAM XDR. Campagnolo body säljs separat


SHOWSTOPPER
ZIPP fortsätter att utveckla fälgbromytan och erbjuder industriledande bromsegenskaper genom Showstopper. Zipps metod för kraftfull och jämn bromsning oavsett väderförhållanden och långa utförsåk.


DÄCKTRYCK
Enligt ZIPPs tester kan du vinna upp till 50 watt på lågt tryck jämfört med högt pumpat däcktryck vid dåligt väglag i hastigheter som 32km/h.
Välkommen till 20-talet och lätta på trycket! Se ZIPPs rekommendationer gällande däcktryck: ZIPPs däcktrycksida


ZIPP
ZIPP är för cykel som vad Porsche är för bilar, hög kvalitet, konstant jakt på prestanda och en ändlös meritlista genom historien. Förutom de patenterade dimplarna, som likt en golfboll reducerar luftmotstånd kan hjul från Amerikanske ZIPP kännas igen med den subtilt ingjutna texten "Handmade in Speedway, Indiana". ZIPP har ganska få produkter i sitt sortiment men varje produkt har ett specifikt ändamål och detta har cyklister och triathleter världen över bevisat om och om igen.


Mer information

Mer information