08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Zipp 202 Tub Carbon Cykelhjul

Ordinarie pris 23 499 kr

Special Price 17 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Zipp 202 är drömhjulet för klättraren. Aerodynamisk firecrestprofil som beter sig otroligt förutsägbart i vinden och utmanuvrerar sina konkurrenter i stabilitet och aerodynamik. >ipp 202 har varit på på prispallen i de största etapploppen och hjälpt otaliga cyklister att nå sina drömmar. Tack vare den otroligt låga vikten och bra styvhet får man ett accelerationssnabbt hjul som är mycket lätt att dra upp i fart. Om berg är din passion, eller om det är din värsta mardröm, så kommer ett par Zipp 202 göra skillnaden mellan smärta och njutning.

Med dom helt nya 77/177 naven har man nått klassledande hållbarhet och förbättrad skydd för hjullagren. Man har också tagit bort justeringen av lagerspänningen, som nu sätts för hand i fabriken - en gång för alla!

- Tub
- 1180g
- 32 mm hög fälg
- 22,6 mm bred fälg
- 18/24 ekrar (fram/bak)

Zipp är för cykel som vad Porsche är för bilar. Hög kvalitet, konstant jakt på prestanda och en ändlös meritlista genom historien. Förutom dom patenterade dimplarna, som likt en golfboll reducerar luftmotstånd kan hjul från Amerikanske Zipp kännas igen med den subtilt ingjutna texten "Handmade in Speedway, Indiana". Zipp har ganska få produkter i sitt sortiment men varje produkt har ett specifikt ändamål och detta har cyklister och triathleter världen över bevisat om och om igen.