08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Zipp 202 Kanttråd Carbon Cykelhjul

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 17 999 kr

Special Price 16 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Zipp 202 är drömhjulet för klättraren. Aerodynamisk Firecrest-profil som beter sig förutsägbart i vinden och utmanövrerar sina konkurrenter i stabilitet och aerodynamik. Zipp 202 har varit på på prispallen i de största etapploppen och hjälpt otaliga cyklister att nå sina drömmar. Tack vare den otroligt låga vikten och bra styvhet får man ett accelerationssnabbt hjul som är mycket lätt att dra upp i fart. Den breda fälgenprofilen gör mycket för att styrka de aerodynamiska egenskaperna i hjulet, men gör också att man med fördel kan använda bredare däck som ger mer grepp och lägre rullmotstånd. Om berg är din passion, eller om det är din värsta mardröm, så kommer ett par Zipp 202 göra skillnaden mellan smärta och njutning.

Med dom helt nya 77/177 naven har man nått klassledande hållbarhet och förbättrad skydd för hjullagren. Man har också tagit bort justeringen av lagerspänningen, som nu sätts för hand i fabriken - en gång för alla!

- Kanttråd
- 1450g
- 32 mm hög fälg
- 25,4 mm bred fälg
- 18/24 ekrar (fram/bak)


Zipp är för cykel som vad Porsche är för bilar. Hög kvalitet, konstant jakt på prestanda och en ändlös meritlista genom historien. Förutom dom patenterade dimplarna, som likt en golfboll reducerar luftmotstånd kan hjul från Amerikanske Zipp kännas igen med den subtilt ingjutna texten "Handmade in Speedway, Indiana". Zipp har ganska få produkter i sitt sortiment men varje produkt har ett specifikt ändamål och detta har cyklister och triathleter världen över bevisat om och om igen.

Mer information

Mer information