08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Wahoo Kickr Bike Smart Trainer Motionscykel

På väg in

39 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Det hade varit betydligt lättare att beskriva vad Wahoo KICKR BIKE inte har...den har ingen inbyggd fläkt.

KICKR BIKE är i grunden en KICKR-trainer som är ordentligt modifierad. Den simulerar uppförsbackar (20%) och nedförsbackar (15%), en motor som höjer/sänker cykeln precis som Wahoo KICKR Climb (men inbyggd i cykeln). Ett nytt elektromagnetiskt svänghjul med motor som driver på i nedförsbackarna, gör att det känns som att cykla utomhus. Pålitlig effektmätning på +/- 1% upp till 2200W. Programmerbara virtuella växlar som känns på riktigt, går att välja alla möjliga utväxlingar från Shimano, Sram och Campagnolo.

Justeringsmöjligheterna är i princip obegränsade, superlätt att justera stack, reach, setback, sadelhöjd, ramhöjd och även vevarmslängd. Med hjälp av Wahoo Fitness-appen kan du ställa in cykeln på flera olika sätt, som t.ex ta ett foto på din utomhuscykel och få exakt samma mått på KICKR BIKE.

En LED-skärm där du ser lutning i procent och vilken växel du kör på. Kompatibel med andra Wahoo-produkter som t.ex ELEMNT GPS-cykeldator, KICKR Headwind-fläkten samt smartphone, surfplatta, PC och andra trepartsappar som Wahoo Fitness, TrainerRoad, Zwift m.fl.


- Tyst som musen
- ANT+, ANT+ FE-C, and Bluetooth
- Kompatibel med: iOS, Android, PC (Mac and Windows med ANT+ Dongle Kit)
- Simulerar uppförsbackar upp till 20%
- Simulerar nedförsbackar upp till 15%
- Max bromskraft 2200 watt
- Virtuella växlar
- Vevarmslängd: 165, 167.5, 170, 172.5 och 175mm
- Kompatibel med KICKR Headwind
- Mäter hastighet, distans, watt och kadens
- Elektromagnetiskt motstånd med motor
- Watt mätvärden: +/- 1%
- Trådlös uppdatering av mjukvara
- Kompatibel med tredjeparts wattmätare
- Zwift certifierad
- Vikt 42kg
- Tillv artnr: WFBIKE1


Testa Wahoo KICKR BIKE i butiken
Kika in till oss i butiken och testa KICKR Bike, KICKR, KICKR Climb och KICKR Headwind. Vi har teststationer uppkopplade på Zwift.
Vi har även teststationer från Tacx och Elite


Frakt och hemkörning
Cykeln väger ca: 50kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery (i hela Sverige) som kör paketet hela vägen hem till dig för 400kr. I Stockholmsområdet kan vi leverera hem cykeln med Best Transporter dagtid eller kvällstid för 400kr.

Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.
Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.