08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Vittoria Corsa Control G2 Tubdäck 700x25 Cykeldäck Racer Para

Få i lager

1 199 kr
Ordinarie pris: 1 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vittoria Corsa har varit proffsens val i åratal och är nu bättre än någonsin med 4C och Graphene-teknik. Det som gör att Corsa sticker ut från mängden är dess unika gummiblandning. Faktum är att det är fyra gummiblandningar som är kombinerade i ett och samma däck. En separat gummiblandning för varje specifik egenskap; grepp, snabbhet, hållbarhet och punkteringsskydd. Vittoria kallar det 4C.

Däcket är förstärkt med Graphene, vilket är en molekyl som liknar kolfiber och tillför otroliga egenskaper med minimal vikt. Med Graphene i gummiblandningen och en Graphene 2.0-stomme (G2) får däcket bättre rull, grymt grepp, ökad livslängd och förbättrat punkteringsskydd.

Corsa Control har liknande uppbyggnad som Corsa men är ytterligare förstärkt mot punka genom en grövre och tåligare stomme. Däckets mönster ger förbättrat grepp och är anpassad för extremare underlag som bland annat kullersten. Presterar också alldeles utmärkt på jämn och fin asfalt för den som är ute efter bästa möjliga punkaskydd.

Vittoria Corsa Control G2 tub är ett däck i världsklass när det gäller rullmotstånd, punkaskydd och grepp i både vått och torrt!


- Tub
- 4C
- Graphene 2.0
- Handgjorda
- 25 mm / 295 g
- Svart/para (bruna sidor)


Mer information

Mer information