08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Triathlon

Triathlon har blivit en folksport och intresset för grenspecifika cyklar har ökat enormt. Vi tycker det är roligt att så många får upp ögonen för de snabba och aerodynamiska tempo- och triathloncyklarna.  I triathlon handlar det om att själv köra så snabbt som möjligt och då är luftmotståndet den största faktorn att övervinna. En triathloncykel möjliggör en aerodynamisk sittposition vilket gör att man kör snabbare.

Förutom cykeln så är det en massa andra tillbehör man kan behöva för att genomföra sin triathlontävling och här erbjuder vi ett brett sortiment av triathlontillbehör. Superfina simvåtdräkter från Head och Orca med alltifrån dräkter som passar dig som växlar mellan olika simsätt till våtdräkter för riktigt duktiga simmare och även till swim run. Vätskesystem för triathlon från X-Lab, Profile Design och Specialized, triathloncykelskor från en rad tillverkare, förvaring av energi under loppet, triathlonhjälmar från t.ex. svenska POC, simglasögon, triathlondräkter och simtillbehör för att utveckla din simning.

Att ge sig in i djungeln av triathloncyklar och triathlontillbehör kan kännas skrämmande. Men kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln och därmed ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dina mål.