Laddar...
Varumärke: TACX

Tacx Neo Bike Smart T8000 Motionscykel

EAN 8714895058269
Art Nr T8000.61
Stock status
Finns få i lager
Reapris 23 799,00 kr Ordinarie pris 27 899,00 kr
Tacx Neo Smartbike är en kombination av en Tacx Neo trainer och en motionscykel, något av det bästa, fetaste och mest innovativa du kan ha när det kommer till inomhuscykling. Med ett rejält svänghjul, Virtual Shifting, Gear Feel och utförssimmulering får du en så realistisk cykelupplevelse som möjligt.


VIRTUAL SHIFTING OCH GEAR FEEL
Precis som på en landsvägscykel erbjuder Neo Smart Bike möjligheten att växla. Genom att trycka på växelknapparna på reglagen kan du växla virtuellt på ögonblicket och du får en vibration som en respons på att du växlat. En tydlig display visar vilken växel du kör på. Dessa virtuella växlar är anpassningsbara genom Tacx Utility appen perfekt för att välja den utväxling som du söker. Genom Gear feel simulerar trainern känslan av att köra på stökigt underlag som tex grus eller kullersten. Även fördröjningen som blir när man växlar är simulerad i denna trainer.

RUNDTRAMPSANALYS
Neo Smart Bike analyserar ditt rundtramp genom att mäta positionen på ditt vänstra och högra ben. På så vis får du exakt data på hur effektivt ditt rundtramp är. Perfekt för att ta din cykling till nästa nivå.

UTFÖRSKÖRNING
På toppen av ett berg eller en backe finns alltid den där speciella känslan av att driva på och accelerera utför. Precis den känslan ger Neo Smart Bike, en acceleration utför.

INTERAKTIVA LUFTFLÄKTAR
Alla som har tränat inomhus vet hur varmt och svettigt det blir. På Neo Smartbike får du interaktiva fläktar som anpassar luftblåset till den hastighet, kraft eller hjärtfrekvens du cyklar med. Luftflödet kan också ställas in med konstant hastighet.

TACX CYCLING SOFTWARE OCH TREDJEPARTSAPPAR
Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. I och med att Flux 2 har ANT+ óch bluetooth går den även att koppla till olika typer av tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad, The Sufferfest m.fl.

EXTREMT TYST
Genom en kombination av Neo Smart-teknik och designen av Neo Smart Bike har Tacx utvecklat en av de tystaste trainers på marknaden. Utan kassett och kedja slipper du även ljudet från drivlinan.

- Överför dina cykelinställningar enkelt och smidigt
- Realistiska backar med simulering upp till 25%
- Max 10s bromskraft 2200 watt
- Noggrannhet effektmätare: +/-1%
- 125 kg svänghjul (Ju högre värde desto mer realistisk trainer)
- Kompatibel med ANT+ FE-C, ANT+ Power, Bluetooth Smart Trainer Control, Bluetooth Smart Power
- Vikt ca 50 kg
- USB port för att ladda telefon, dator eller surfplatta
- Justerbara vevarmar längsled
- Specialanpassa växlarna efter dina önskemål
- Fläktar som anpassar luftflödet efter hur hårt du kör


Testa trainers i butiken (Teststationerna har vi framme från september till sista februari)
Kika in till oss i butiken och testa. Vi har teststationer från Tacx, och Wahoo uppkopplade på Zwift.

Frakt och hemkörning
Cykeln väger ca: 50kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery (i hela Sverige) som kör paketet hela vägen hem till dig för 400kr. I Stockholmsområdet kan vi leverera hem cykeln med Best Transporter dagtid eller kvällstid för 400kr.

Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.