08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley Radar EV Path Steel Photochromic Glasögon

Få i lager

2 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Radar EV är utvecklingen av Radar och Radarlock. EV står för Extended View, och denna nya modell har en lins som är speciellt utformad för att maximera det övre synfältet.
Oakleys egna O Matter och Unobtanium är materialvalen för båge och gummerade detaljer. Unobtanium är ett riktigt imponerande material som klarar av att bibehålla sin greppiga yta trots att den blir blöt av svett eller vatten. Det ser till att dina glasögon sitter på plats oavsett situation!

Utöver den nya utformningen följer Radar EV samma arv som resten av Radar-linjen när det kommer till design och prestanda. Det här är en ikonisk modell som har blivit ännu bättre. Ledorden för Radar EV är maximalt synfält och optimal ventilation. Snabbare, lättare och snyggare än såhär blir det inte.

Den fotokromatiska linsen är en allround-lins för alla typer av förhållanden då den anpassar sig efter ljuset. Är det soligt är den mörk och när det mörknar blir den klar. Utöver att linsen är mångsidig så är den extra motståndskraftig mot repor och slag. Plutonite materialet i linsen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning.


- Båge: Radar EV Path
- Färg: Steel
- Lins: Photochromic
- Ljusinsläpp: 23-69%

Mer information

Mer information