08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Vortex Smart T2180 Trainer

Få i lager

4 599 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Tacx Vortex Smart drar full nytta av Smart-teknologin genom en elektronisk broms som själv reglerar motståndet när du tränar. Det elektroniska motståndet i Vortex Smart klarar av att simulera backar upp till 7 % vilket möjliggör tuffa utmaningar. Vortex Smart lämpar sig bra till motionärer och cyklister som vill prova på det senaste inom cykeltrainers.

- Tacx Cycling app gratis i App store och Google Play
- Tacx Cycling app visar kraft, fart och kadens
- Trådlös sammankoppling med smartphones och surfplattor
- Stödjer både ANT+ och bluetooth
- Elektroniskt motstånd simulerar backar upp till 7 %
- Maximalt motstånd 950 watt
- Kopplas till 240v eluttag
- Tacx Skyliner framhjulsstöd
- Tacx snabbkoppling
- Möjlighet att uppgradera mjukvara för att använda pc och laptops
- Tacx filmer (tillval och endast för surfplattor)


Smart trainers fakta:
Tacx Smart trainers är det bästa valet när du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bibehålla träningsglädjen och t.o.m förbättra dig under vårt mörka vinterhalvår. De nya trainers som har fått Smart-teknologin kopplas trådlöst ihop med din smartphone eller surfplatta och du kan i realtid se kraft, fart, kadens och puls.

Tacx har tagit fram en helt ny app som finns tillgänglig gratis i både AppStore och Google Play. Alla Smart trainers (utom Satori Smart) ger dig möjligheten att justera motstånd via din smartphone eller surfplatta. Förutom en rad smarta funktioner som skapandet av egna träningsprogram (surfplattor), finns det ett stort utbud av filmer och rundor som är helt gratis att ladda ner (fungerar endast på surfplattor).

Mer information

Mer information