✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Satori Smart T2400 Trainer

3-6 dagars leveranstid

3 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

För bra träning är det viktigt att få siffror och data på dina träningspass för att veta vad du behöver förbättra. Nytt är smarta trainers som ger dig all information om din träning direkt in i telefonen eller surfplattan och du kan tävla mot hela världen på Zwift. Slå på Tacx Cycling App och börja trampa till någon av filmerna (endast surfplattor) som finns tillgängliga gratis och njut av underbara landskap. Satori Smart använder ett styrmonterat motståndsreglage. För dig som inte är ute efter det högsta effektmotståndet på marknaden är Satori Smart ett bra val som ger mycket för pengarna och innehåller den allra senaste tekniken.

- Tacx Cycling App gratis i App Store och Google Play
- Tacx Cycling app visar kraft, fart och kadens
- Träna till filmer från Tacx Cycling App (Endast surfplattor)
- Trådlös sammankoppling med smartphones och surfplattor
- Skyliner framhjulsstöd
- Snabbkoppling
- Magnetbroms
- Max motstånd 950 Watt
- Satoriram för god stabilitet
- Styrmonterat motståndsreglage, 10 steg

Smart trainers fakta:
Tacx Smart trainers är det bästa valet när du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bibehålla träningsglädjen och t.o.m förbättra dig under vårt mörka vinterhalvår. De nya trainers som har fått Smart-teknologin kopplas trådlöst ihop med din smartphone eller surfplatta och du kan i realtid se kraft, fart, kadens och puls.

Tacx har tagit fram en helt ny app som finns tillgänglig gratis i både AppStore och Google Play. Alla Smart trainers (utom Satori Smart) ger dig möjligheten att justera motstånd via din smartphone eller surfplatta. Förutom en rad smarta funktioner som skapandet av egna träningsprogram (surfplattor), finns det ett stort utbud av filmer och rundor som är helt gratis att ladda ner (fungerar endast på surfplattor).

Mer information

Mer information