✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Neo Smart Trainer

På väg in

13 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Tacx Neo är världens mest revolutionerande trainer. Det första man slås av är en design som är lika delar modern och stilren, men förutom ett riktigt snyggt yttre är Neo en direktdriven interaktiv cykeltrainer. Med funktioner som ett motordrivet motstånd på upp till 2.200 (!) watt, möjlighet att simulera backar upp till 25% lutning och näst intill knäpptyst tack vare den intelligenta designen som inte använder någon fysisk transmission.

Om du använder Tacx Neo med eller utan smartphone eller tablet är upp till dig, men vi rekommenderar det senare. Utan att para ihop den med någon form av smart-enhet är det som en helt vanlig trainer vars motstånd ökar med hastigheten. Men när du kopplar in din smart-enhet förvandlar du Neo till vad den är skapad för att vara; världens bästa trainer.

Använd Tacx egna programvaror för att skapa dina bästa träningsprogram någonsin, eller cykla fritt i Zwift - programvaran som har tagit cykelvärlden med storm genom att göra cyklingen till ett multiplayerspel där du kan cykla med eller mot dina cykelkompisar - var dom än befinner sig i världen.

Tacx Neo är sannerligen dyr, och definitivt inte för alla, men det är marknadens bästa trainer. Tyst, oerhört stark, stabil och med programvara och appar som ger dig alla möjligheter till att göra dina inomhuspass till dom bästa någonsin. Och det kan vara den enda trainern som är tillräckligt snygg för att få stå framme!

- Automatiskt motstånd
- Direktdriven (endast kassett krävs)
- Realistiska backar med simulering upp till 25%
- Simulerar utförskörning upp till -5%
- Max 10s bromskraft 2200 watt
- Kompatibel med Shimano, SRAM och Campagnolo; 10 & 11-del

Mer information

Mer information