08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Neo Bike Smart T8000 Motionscykel

På väg in

27 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Tacx Neo Smartbike är en kombination av en Tacx Neo trainer och en motionscykel, något av det bästa, fetaste och mest innovativa du kan ha när det kommer till inomhuscykling. Med ett rejält svänghjul, Virtual Shifting, Gear Feel och utförssimmulering får du en så realistisk cykelupplevelse som möjligt.


VIRTUAL SHIFTING OCH GEAR FEEL
Precis som på en landsvägscykel erbjuder Neo Smart Bike möjligheten att växla. Genom att trycka på växelknapparna på reglagen kan du växla virtuellt på ögonblicket och du får en vibration som en respons på att du växlat. En tydlig display visar vilken växel du kör på. Dessa virtuella växlar är anpassningsbara genom Tacx Utility appen perfekt för att välja den utväxling som du söker. Genom Gear feel simulerar trainern känslan av att köra på stökigt underlag som tex grus eller kullersten. Även fördröjningen som blir när man växlar är simulerad i denna trainer.

RUNDTRAMPSANALYS
Neo Smart Bike analyserar ditt rundtramp genom att mäta positionen på ditt vänstra och högra ben. På så vis får du exakt data på hur effektivt ditt rundtramp är. Perfekt för att ta din cykling till nästa nivå.

UTFÖRSKÖRNING
På toppen av ett berg eller en backe finns alltid den där speciella känslan av att driva på och accelerera utför. Precis den känslan ger Neo Smart Bike, en acceleration utför.

INTERAKTIVA LUFTFLÄKTAR
Alla som har tränat inomhus vet hur varmt och svettigt det blir. På Neo Smartbike får du interaktiva fläktar som anpassar luftblåset till den hastighet, kraft eller hjärtfrekvens du cyklar med. Luftflödet kan också ställas in med konstant hastighet.

TACX CYCLING SOFTWARE OCH TREDJEPARTSAPPAR
Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. I och med att Flux 2 har ANT+ óch bluetooth går den även att koppla till olika typer av tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad, The Sufferfest m.fl.

EXTREMT TYST
Genom en kombination av Neo Smart-teknik och designen av Neo Smart Bike har Tacx utvecklat en av de tystaste trainers på marknaden. Utan kassett och kedja slipper du även ljudet från drivlinan.

- Överför dina cykelinställningar enkelt och smidigt
- Realistiska backar med simulering upp till 25%
- Max 10s bromskraft 2200 watt
- Noggrannhet effektmätare: +/-1%
- 125 kg svänghjul (Ju högre värde desto mer realistisk trainer)
- Kompatibel med ANT+ FE-C, ANT+ Power, Bluetooth Smart Trainer Control, Bluetooth Smart Power
- Vikt 50 kg
- USB port för att ladda telefon, dator eller surfplatta
- Justerbara vevarmar längsled
- Specialanpassa växlarna efter dina önskemål
- Fläktar som anpassar luftflödet efter hur hårt du kör

Kontakta oss för mer info om leveranstidInte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.