Laddar...
Varumärke: TACX

Tacx Neo Bike Plus Motionscykel

EAN 753759300906
Art Nr 010-02534-61
Stock status
Beställningsvara, leveranstid 3-6 dagar
Reapris 46 299,00 kr Ordinarie pris 49 399,00 kr
Tacx Neo Bike Plus har allt och mycket till. Ta din träning till en helt ny nivå genom den senaste tekniken som ger exakta siffror, en realistisk cykelupplevelse samt effektiva resultat. Nya Neo Bike Plus är försedd med bland annat programmerbara reglage som speglar real-känsla varesig du föredrar Shimano, SRAM eller Campa. Givetvis väljer du också din vevarmslängd för en sömlös övergång från din cykel. Neo Bike Plus är en kombination av Tacx värsting-trainer Neo 2T och en motionscykel, det bästa av två världar som tar dig genom en lång höst, mörk vinter och kylig vår. Givetvis erbjuder den effektiva och snabba träningspass även under sommarsäsongen. Det absolut mest innovativa och smidigaste du kan ha när det kommer till inomhuscykling. Med ett rejält svänghjul, Virtual Shifting, Gear Feel och utförssimmulering får du en så realistisk cykelupplevelse som möjligt. Förläng säsongen på roligaste och effektivaste sätt med en redo för allt Tacx Neo Bike Plus.

VIRTUAL SHIFTING OCH GEAR FEEL
Precis som på en landsvägscykel erbjuder Neo Bike Plus möjligheten att växla. Genom att trycka på växelknapparna på reglagen kan du växla virtuellt på ögonblicket och du får en vibration som en respons på att du växlat. En tydlig display visar vilken växel du kör på. Dessa virtuella växlar är anpassningsbara genom Tacx Utility appen perfekt för att välja den utväxling som du söker. Genom Gear feel simulerar trainern känslan av att köra på stökigt underlag som tex grus eller kullersten. Även fördröjningen som blir när man växlar är simulerad i denna trainer.

RUNDTRAMPSANALYS
Neo Bike Plus analyserar ditt rundtramp genom att mäta positionen på ditt vänstra och högra ben. På så vis får du exakt data på hur effektivt ditt rundtramp är. Perfekt för att ta din cykling till nästa nivå.

UTFÖRSKÖRNING
På toppen av ett berg eller en backe finns alltid den där speciella känslan av att driva på och accelerera utför. Precis den känslan ger Neo Bike Plus, en acceleration utför.

INTERAKTIVA LUFTFLÄKTAR
Alla som har tränat inomhus vet hur varmt och svettigt det blir. På Neo Bike Plus får du interaktiva fläktar som anpassar luftflödet till den hastighet, kraft eller hjärtfrekvens du cyklar med. Fläktens effekt kan givetvis ställas in med konstant hastighet om det skulle vara att föredra.

TACX CYCLING SOFTWARE OCH TREDJEPARTSAPPAR
Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. I och med att Neo Bike Plus är utrustad med ANT+ och bluetooth går den även att koppla till olika typer av tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad, The Sufferfest m.fl.

EXTREMT TYST
Genom en kombination av Neo Smart-teknik och designen av Neo Bike Plus har Tacx utvecklat en av de tystaste trainers på marknaden. Utan kassett och kedja slipper du även ljudet från drivlinan.

- Överför dina cykelinställningar enkelt och smidigt
- Realistiska backar med simulering upp till 25%
- Max 10s bromskraft 2200 watt
- Noggrannhet effektmätare: <1%
- 125 kg svänghjul (Ju högre värde desto mer realistisk trainer)
- Kompatibel med ANT+ FE-C, ANT+ Power, Bluetooth Smart Trainer Control, Bluetooth Smart Power
- Vikt ca 50 kg
- Två USB-portar för telefon, dator eller surfplatta
- Justerbara vevarmslängd (160-175mm)
- Specialanpassa växlarna efter dina önskemål
- Fläktar som anpassar luftflödet efter hur hårt du kör

Ingår i paketet
Fläktar, svettskydd, fäste för surfplatta, Ciro-flaskhållare, flaska, Tacx-handduk samt 1 månads Tacx Premium programvara medföljer. Pedaler och Surfplatta ingår ej

Testa trainers i butiken (Teststationerna har vi framme från september till sista februari)
Kika in till oss i butiken och testa. Vi har teststationer från Tacx och Wahoo uppkopplade på Zwift.

Frakt och hemkörning
Cykeln väger ca: 50kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery (i hela Sverige) som kör paketet hela vägen hem till dig för 400kr. I Stockholmsområdet kan vi leverera hem cykeln med Best Transporter dagtid eller kvällstid för 400kr.

Det går givetvis bra att komma förbi och handla i butiken såklart.