08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Neo 2 T2850.61 Smart Trainer

I lager

Ordinarie pris 12 899 kr

Special Price 9 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Tacx Neo 2 har stort svänghjul och störst på marknaden, bidrar till en känsla på trainern som är mer lik utomhuscykling. Med funktioner som ett motordrivet motstånd på upp till 2.200 (!) watt, möjlighet att simulera backar upp till 25% lutning och näst intill knäpptyst tack vare den intelligenta designen som inte använder någon fysisk transmission är detta ett träningshjälpmedel som gör inomhuscyklingen både roligare och effektivare. För att kunna analysera trycket i pedalerna än mer i detalj kommer Neo 2 med ett system för rundtrampsanalys. Trainern mäter även effekt från vänster respektive höger ben samt ökad exakthet vad gäller mätvärdet för kadens. Genom att allt fler cyklar kommer med olika typer av diameter på bakaxeln ingår även ett kitt med adaptrar för olika bakhjulsaxlar (landsväg 130mm, MTB 135mm, 142x12mm, 148x12mm).

Om du använder Tacx Neo med eller utan smartphone eller surfplatta är upp till dig, men vi rekommenderar det senare. Utan att para ihop den med någon form av smart-enhet är den som en helt vanlig trainer vars motstånd ökar med hastigheten. Men när du kopplar in din smart-enhet förvandlar du Neo till vad den är skapad för att vara, världens bästa trainer.

Använd Tacx egna programvaror för att skapa dina bästa träningsprogram någonsin, eller cykla fritt i Zwift - programvaran som har tagit cykelvärlden med storm genom att göra cyklingen till ett multiplayerspel där du kan cykla med eller mot dina cykelkompisar - var de än befinner sig i världen. Tacx Neo 2 är även kompatibel med andra tredjepartsappar som TrainerRoad, Rouvy, Road Grand Tours, SufferFest.

Neo 2 är tyst, oerhört stark, stabil och med programvara och appar som ger dig alla möjligheter till att göra dina inomhuspass formade efter dina preferenser och till dom bästa någonsin.

- Automatiskt motstånd
- Direktdriven (endast kassett krävs)
- Realistiska backar med simulering upp till 25%
- Simulerar utförskörning upp till -5%
- Max 10s bromskraft 2200 watt
- Noggranhet effektmätare: +/-1%
- Kompatibel med ANT+ FE-C, ANT+ Power, Bluetooth Smart Trainer Control, Bluetooth Smart Power
- Kompatibel med Shimano och SRAM 8-11-del. Campagnolo, SRAM XD och XD-R body köps separat
- Adapter för landsväg 130mm, MTB 135mm, 142x12mm, 148x12mm (ingår)


Testa trainers i butiken (Teststationerna har vi framme från september till sista februari)
Kika in till oss i butiken och testa. Vi har teststationer från Tacx, Saris och Wahoo uppkopplade på Zwift.

Frakt och hemkörning
Trainern väger mer än 20kg och är skrymmande. Vi skickar med DHL Home Delivery som kör paketet hela vägen hem till dig för 400:-
Det går självklart bra att komma och handla i butiken också såklart.


Tillv artnr: T2850.61


Mer information

Mer information